Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramazan serif mubarek olsun svim muslimanima sirom planete.
neka se zna, šiti nisu muslimani...to je sekta koja u vecini slucajeva neprijatelj islama...
Došite u Mostar, na +54 da se cvarite :)
dajte nam 10 stepeni
Slabo nesto ovi poste
Je.bo vas muslimani i svi bi odredom. 50 stepeni, clanak o tome kako se ljudi hlade po vrucini, a vi kreteni o šitima, Iranu i islamu. Jelii to jedino o cemu znate pricati i prepucavati se majku vam ogranicenu?
Da ima Uzviseni Gospodar olaksa post u toku ovog svetog mjeseca i da one koji isposte nagradi obilnom nagradom i na ovom i na onom svijetu. Da oslabi neprijatelje islama, da utjera strah u njihova crna srca i da ponizeni napuste sve zemlje koje su okupirali , a posebno one u kojima zive muslimani. Amin, amin , ja rabbi .
Upravo tako, hvala Bogu pa neko zna razliku izmedju nas i te g4madi. Death to Iran!!!!
Eno jedna amerikanka zna koliko je 2+2, vec su je streljali.
Eno onoj babi se vide noge,ima da je javno vjesaju...