Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kraftwerk. Kako ba.Ja svoju danas 2x.
Sveti Valentin je bio prvi biskup grada Terni (Interimna) u Umbriji, stotinjak kilometara od Rima; za vrijeme pape Viktora I. zaredio ga je za biskupa drugi znameniti umbrijski biskup i svetac, sv. Felicijan. Pokopan je na groblju izvan zidina Ternija u doba, te je nad njegovim grobom podignuta u doba pape Julije I. u 4. stoljeću crkva, da bi početkom 17. stoljeća bila sazidana katedrala; u Ternijskog katedrali se i danas čuva svečevo tijelo.
E cuj, dan zaljubljenih, pa kakve sve gluposti ljudi nece izmisliti.
Prvo sam htio reći da se ne slažem s ovim al kad sam pročitao komentare onda sam u sekundi promijenio mišljenje, ZABRANITE svaka vam čast, puna mi je kapa ovih samoproglašenih evropejaca koji se zaklinju u toleranciju a jedva čekaju da neki članak o Islamu izađe pa da počnu pljuvati i omalovažavati drugog i drugačijeg. Svaka čast Indonezija.
Sebija ne da da se zabrani valentinovo ..
umjereni vid islama a zabranjuju valentinovo
hahahahah, naravno zato što muslimani paze svoje žene svaki dan
...njihov ćojs.
Izbili im poklone iz glave 😂