Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba tako osuditi i albance koji su raznijeli autobuse na Kosovu 2001. godine.
upoznao sam indijaca muslimana kunu se u Hindustan al ocito da ih ne prihvataju bas hindusi...
Ne opravdavam terorizam ali pazi ovo, fasisti hindusi pobili hiljade muslimana i vlasti nisu prstom makle, pa kada su se ovo radikalizovali i poceli da bombaju njihove zrtve su nevini zivoti, a te hiljade muslimana ocigledno nisu
Al gledaj ti recenice primitivne: 38 muslimana i 11 ostalih hahaha. Ne razumijem zasto je ova informacija bitna na ovom clanku, volio bih da mi neko objasni sta nama znaci ta informacija osim da potencijalno stvori par zajedljivih i toksicnih komentara na klixu.
Niste dobro prebrojali - valjda su i nemuslimani osobe...?