Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koliko ga dana sahranjujete 😐😐
the bush is trimmed ... I repeat ... the bush is trimmed ... over and out ...
Na dnu džehennema pašče zločinačko terorističko!
Pored ubistva predsjednika Kenedija kojeg je on kao direktor CIA-e ucinio i rekorder medju svim predsjednicima Amerike u kolicini zla po svijetu koje je pocinio. Teska mu zemlja americka.
Nisam znao da je lola tako sposoban da kao direktor CIA (na koje mjesto je došao 1976) sredi atentat koji se desio 1963. A CIA nije vidio do 1976...
RIP president Bush
..vise ljudi na Slobinoj sahrani bilo,hladni ovi Ameri nisu kao belosvetski narod uz rakiju i prase protiv cijele kugle..