Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je-be-ni divljaci, ovi Grci se nimalo ne razlikuju od Arapa i Indijaca, ista ciganska ga-mad.
Kakav je ovo ludjak na forumu? Pod hitno treba obavijestiti policiju o ovome!
roknem ti mamu ja u pakshu pa ce njoj nafta da curi neko vrijeme i moze da ti oteli jedno ch3tnck0 krme i onda ga tovite i odgajajte montruma za kl@nj3 i silovanje svega sto nije smrdsko... pecemo vas na raznju kao pilice
kako si ti samo jadan kad citas komentare Klixa/..... HA HA HA HAAAA TRUNI I PATI I NEKA TI RAK KONACNO DA MIR DUSI I RASTVORI TVOJE KREMECE TIJELO
ljakse ajd masrsh na stocno srajvo i cuti. Ti mi mirses na one sto govore da su pobijedili nato, da je sbija do Karlovca i Krlobaga td itd.. je8e*m ti dijete nereodjeno
vise g.luposti na jednom mjestu nisam procitao
O.br.ez.ani retardi kako ste odnah zakljucili da se radi o Pravoslavnom pociniocu kad u Grckoj nije objavljeno ime ???? To samo govori koliko ste po.gl.upi ,za.ost.ali , unaprijed osudjujete a da nemate pojma sta se ustvari dogodilo,pocinilac je mogao biti i pripadnik neke druge vjerske konfesije (muslimani ili katolici ili..) Izgleda je bitno frustracije licne prirode odmah prenasati na tastaturu ,juto je a onda ne zna c.m.ar dali da se umije ili u.b.ije pa opali po hajtanju Pravoslavnih ! Mars stoko !
1. Pocinilac je narkoman, koji je bio nadrogiran. Grcki mediji ne navode ni ime ni vjeru narkomana, zabiljezen je na kamerama kako je prati dok se vracala sa prijateljicom iz grada. 2. ona je umrla od opekotina 3. kolektivno ste bolesni.
Pocinioci su pripadnici mu slimanske manjine a najvise ih zivi upravo u tom sjeveroistocnom dijelu Grcke(najblize Turskoj) a osim toga,nacin nedjela je tipican za zemlje gdje su mu slimani vecina. A sto se tice ovih statisticara koji kao papagaji ponavljaju zlocine u SAD-u,trebaju znati da broj zlocina u SAD-u naglo opada jer zemlja vodi snasnu unutarnju politiku protiv nasilja,ali i jedno pitanje: Zasto nikad ne uzimate za primjer skandinavske zemlje(norveska,svedska,finska,danaska ) ili neke druge vecinski kr scanske zemlje? Nikad se nijedna is lamska zemlja nece bez obzira na svu naftu svijeta primaci tim zemljama po socijalnoj politici,sigurnosti ili bilo kojem drugom aspektu zivota.
Evo neka vam prevedu ti vasi sto su zbrisali u USA a porodice ih prijavili da su stradali u "genocidu"..... For historical reasons, the Muslim minority resides in the Greek region of Thrace where they make up 28.88% of the population. They form the majority in the Rhodope regional unit (51.77%) and sizable percentages in the Xanthi (41.19%).
BUDITE BOSNJAK...........PROVEDITE NOVU GODINU U ZEMLJI............KAO I HILJADE SREBRENICANA!
vjerovatno su to uradili alb.anci kojih ima dosta u tom kraju..oni tamo kontrolisu kriminal ko shi/ptari u sa
@halwa svaka cast halwa ...jos ima ljudi koji to razumiju uvijek sam pisao i govorio i u drustvu i ovako javno...da je novinarstvo istrazivacko... u bosni su se nazalost novinari zakaumcili u udobne drzavne fotelje... i rade copy paste... ...nemamo samostalnih priloga, nemamo samostalnih vijesti...cak ih nema ni u aljazeery!
Ovakve vijesti su stvarno nepotrebne i nemaju nikakvu drugu svrhu nego da narodu pokazuju kako ''uvijek ima gore'' i "šuti dobro da nije kod nas 'vako"... Iskreno, evo nek mi neko od "stručnjaka" koji ovdje komentarišu objasni, šta im ima zanimljivo u čitanju ovakvih bolesnih vijesti? Jel vam popravi dan kad čujete da je neko negdje ovako završio? Jel vam bude ukusan obrok nakon što čujete da je neko nekog na s._m.rt pr.e.b.io, .i.s.j..eko na komadiće dok jedete teletinu, gledajući TV uz večeru? Samo jedno imam da poručim svim 'novinarima' koji jedva dočekaju da plasiraju ovakve 'vijesti': NAĐITE SEBI POS'O DA VALJA .l.e.z.i.h.l.je.bovići jedni, NIJE NOVINARSTVO SKUPLJANJE CRNE HRONIKE VEĆ JE NOVINARSTVO BORBA ZA ISTINU, A TA BORBA SE NE VODI IZ VAŠIH UDOBNIH FOTELJICA IZA MONITORA, VEĆ NA ULICI, SA PRAVIM LJUDIMA I PRAVIM PROBLEMIMA. ŠIRENJE MRAČNE HRONIKE NIKOME NEĆE DONIJETI KORISTI, OSIM VAMA I VAŠEM 'E.B.E.N.O.M BOLESNOM EGU!
Krasno, prepucavate se oko gluposti.., zvjerstvo nema veze ni sa nacijom ni religijom, toga ima svuda.., eto su vam slični kreteni zapalili bakicu usred Sarajeva, pa slobodno i dalje šetaju. A vi.., šta poduzimate povodom toga? Prepucavate se oko gluposti, i onda ćete zadovoljni mirno zaspati kao.., uradili ste nešto. Niste uradili NIŠTA!
Ovo je tačno, i inače u Sarajevu srpskom djecom hranimo lavove u Pionirskoj dolini. Ako meni ne vjerujete eno vam pa provjerite na RTGTRS.
Htjedoh reći: Pozdrav iz GTRS