Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšija se vratio iz Njemačke, bio 3 godine, kaže više kad sve sabere nakon mjesec dana nema ni 100 eura u džepu, plata jeste 2000 eura, ali kirija 1000, hrana 500, dadžbine 300 itd.
Bolje nego u BiH svakako... Nece se ovdje niko vratiti iskreno
Globalizacija dovodi do toga da su bogati sve bogatiji, ostali sve siromašniji. Taj proces se dešava u gotovo svim državama svijeta. Zato svaki iole normalan čovjek na ovoj planeti mora biti antiglobalista.
nema država da pokrije troškove i ide u bankrot, trećinu para troše na liječenje građana ( dok će mnoge ostavit bez stanovanja ) mada ovo još nije ni početak šta čeka Francusku, a i Njemačku jer će bit zemlja trećeg svijeta, kad ode industrija otići će i migranti.
sta kaze nece biti recesije
Naravno neko mora da plati tenkove poslane u Ukrajinu, pa nece valjda Macron. Obican narod i to bukvalno sto ce banka da uzme njegov stan i proda trecem uzme proviziju a restom se plati svaka bomba ili tenk koji se salje Ukarjinu Rat u Ukrajini placa obican narod, mislite da je drzava i bogatasi budale i da nemaju mehanizam i mozgove koje ce da ih zastite troskova Odakle povecanje kamata, nenormalna zarada banaka na varijabilnim kamatama!
kad sam radio ko konobar u inozemstvu u jednom luksuznom restoranu posluzivao sam neke bogatase iz belgije,toliko su se gozbili u hrani i picu da je to bilo strasno.samo najskuplja vina su pili.jedan bi mi narucio espreso,ja bih mu donesao pa bi onda drugi narucio i tako redom,bili su bez respekta ali gazda je bio jako sretan zbog njih.i onda kad se sjetim da te prdonje imaju love ni sami ne znaju koliko a gladne djece i gladnih usta u svijetu koliko hoces.
Sve Po planu Davosa
Kad je Francuska bila dobra za zivot radnika nikad,tamo su primili sve najvece neradnike ovog svijeta
dje nece, s njihovim minimalnim platama i cijenama stanova jedino mozes beskucnik biti... jos da nema drzave i socijalne pomoci,socijalnih stanova, bilo bi toga i puno vise.