Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ili ce u siriju, ili ce da ostanu i tu vrse napade. da imate dokaze jedan od ova dva scenarija bi bio sasvim jasan.
ISLAM ...
muslimani
CINIZAM NIJE VJERA,CIONIZAM JE DIJAGNOZA. BIT ANTICIONISTA ZNAČI BIT PROTIV ANTIHRISTA. TALMUDISTIČKI JUDEOFAŠISTI SU KARCINOM NA STRAŽNJICI DANAŠNJEG DRUŠTVA.
isto kao sto biti pravoslavac znaci ici pravoslavnom bradatom perverznom popu da te kitom osvešta i pokrsti nije vazno jel musko ili zensko ni koliko mlado@drinajedinaa
i sve to pod krinkom jevanđelja@drinajedinaa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bolje spriječiti nego liječiti
pa sto su ih uhapsili?? pa samo su zeljeli siriti poruku tolerancije i mira od religije mira i ljubavi
@oroboros Otkad je Talmud "religija mira i tolerancije"??! Zar se ne otima Palestina već 70 godina u ime te Talmudističke religije?? Zar se ne pozivaju na te njihove zapise pravdajući genocid nad stanovništvom Palestine?? Ja sam za da se ponovo Aušvic i Buchenwald otvore.
@guzarcurguzI4 "genocid nad stanovništvom Palestine" ti si glup glupljeg nema. Ako je "GENOCID" kako onda stanovnistvo palestine konstantno raste i cak se duplicirao u zadnjih 20 godina? lupetas gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
"Da planiraju ić u Siriji il izvršit napad u Francuskoj!". Ma važi. Sve vam "vjerujem". Jebbo vam Judeofašistički Charlie Hebdo mater.
Minuse mogu samo davat pobornici Judeofašista. Al meni je bitno da se pročita što napišem a to je da se svijet probudi protiv Judeofašista i njihove Fašističke Ideologije koju sada širom svijeta preko vazala Trumpa pokušavaju sprovest. To nisu "biblijski jevreji" to su Talmudistički Kazari koji namjeravaju svijet porobit.
@drinajedina Cigo, šuti dok ti nisam do Bosne došo pa će ti opet bit kuknjava. Nisi reko kako ti napreduje džeparenje po Šeheru. Se nadje koja marka po tudjim džepovima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje je vijest o terorističkom napadu u Kataloniji?
@Netixba Jeste, ali ja govorim što se ne napiše vijesti. Nisam ja rekao da ga je počinio Iračanin.
Samo hapsite.