Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je sad kao definicija ravnopravosti? Valjda je ravnopravnost da se svi biraju po istom kriteriju a ne da dobijes dodatne bodove zato sto si trans ili lgbtqweryuio+. A imamo i mi ovoga 1/3 bosnjaci, 1/3 hrvati, 1/3 srbi. Nema veze sto Bosnjaka ima preko 50% a Hrvata 12%, ipak su oni ugrozeni jer imaju samo 1/3 vlasti u drzavi a vecina su u drzavi.
@100200300400100 Zena je fino izlozila svoj program, te na osnovu istog izabrana. Ne zive tamo hrvati, srbi i bosnjaci, pa da glasamo po torvima, svak za svog.
Pa i jeste izabrana po istom kriteriju. Mjesecima pruije toga bila je i predizborna kampanja za gradonačelnika pa je pokupila većinu glasova. Trebao si pratiti kako je išla kampanja, šta i kako je ova pričala i glatko potukla svoje konkurente.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
godisnjak*
Asta je to transrodno,jel to pripada pod ostali?
Izabrana bolesna osoba!
''Grad'' ima 518 stanovnika, BiH ekvivalent bi bio 25, ali što ćeš, treba narod zaboravit na svoje probleme i kako ih se pljačka pa napiši bilo što
Francusko drustvo je kliznulo u sunovrat. Prva dama im predsjedniku moze biti baba.
Bravo!!! Da i kod nas Bosnjaka se tako izabere cak za predsjednika iz LGBTIQ+ zajednice! 🌈🌈🌈
@MraviiMiPojeliNoge Sve je bolje od SDA kadra.
@MraviiMiPojeliNoge samo sanjaj pederčiću
Bravo Francuska. Sad ce nase bosnje koje vjeruju u zagrobni zivot, dzenet i dzehenem (iako uredno piju, idu u kladionice, varaju zene, pa onda petkom na dzumu) otvorit paljbu prema zeni. Dok normalne zemlje vidljivo ulazu napore da poboljsaju ljudska prava, mi se jos uvijek ibretimo na gay pride. Svaka vast za Francusku.
Auuuu, ovo je težak udarac, ali i motivacija, za macho keyboard warriorse!
E mi bi trebali Boza Vreca za premijera!
Pa cekaj sta je onda? Je l' gradonacelnik ili gradonecelnica ili nesto trece? Svijet ide u pimpek since 1970s
ma zguzio bi te ja sta si god ova korona nejebica zavladala daj sta das
Jel gospodin ili gospođa?