Za krađe korišteni maloljetnici
2
U Francuskoj otkrivena mreža provalnika iz Srbije
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je sto moram rec, ali srbi su pogan narod.
dvije rijec VLASI GENICIDASI
Nemojte se zavaravati mi tj. bosnjaci islamske vjeroispovjesti i srbi su malte ne istog mentaliteta htjeli priznati ili ne. Ni mi nismo nista manje bolesniji od srba. Hrvatici nesto glume finjaka ali oni su picajzle obicne. Mislite da nasih nema sto rade vale po zapadnoj evropi??? Hehe plitki ste iz npr Zenice ima najmanje 1000 mladica koji \"rade\" po holandiji,svici,svedskoj,svabiji itd. Ovo znam iz prve ruke :)
Daj pooo markeee...
@nista novo: tacno tako! iz srbije, makedonije i sa kosova dodju oni najbezobrazniji, najogavniji cigani. koliko kod ne volim ove nase domace, oni su firaunska gospoda za srbijanske cigane
Pa i u Sarajevu 90% roma sto prosjace su iz Srbije. Cuje im se po spiki cim zinu: \"Bate bre moze bre marka bate bre mnogo si lep umetnik sa duga kosa bre bate bre\"
cigani su bili srbi pa se pocigancili a srbi se poturcili :)
@@Aida: naprotiv, Svedjanima su Bosanci jako simpaticni zbog Ibrahimovica, imamo poslanicu Bosnjakinju u Svedskom parlamentu (Amna Ibrisagic) koja je jako popularna, Bosanke (Bosnjakinje) redovno pobjedjuju na izbore za Miss Svedske (Dzejna Seta, Azra Duliman itd) a rijetko se bilo sta lose moze procitat o Bosancima ovdje. Srbi su druga prica, jedino su Albanci gori od njih (mada je i to upitno)
DA U SVETSKOJ SE TAKVI KAO TI \"PRAVI SVEDJANI \" ODMAH PREPOZNAJU PO KOCKASTO KONJASTIM GLAVUSAMA ! Hick STO BI SE REKLO NA SVEDSKOM !
Vi ste (bosnje-mosnje)toliko ogrizli u lazi da ste sami poceli da vjerujete u vase lazi .Zgadit cete se sami sebi.Bljak!!!
Zivim u Stockholmu i ovdje su Srbi i Albanci najpoznatiji po kriminalu. Guglajte Mille Markovic, najpoznatiji mafijas u Svedskoj... bagra...
Pa ko je \"pogan narod \" mozete vidjeti recimo od mnogih primjera ovaj zadnji u Zenici slucaj Pivic a malo bolje gledajte i citajte vasu rubriku \" Crna hronika \" prije nego sto zapocnete lijeciti konplekse nize vrijednosti vasim \"intelektualno domisljatim \" komentarima ! Samo da vam napomenem de u bivsoj Jugoslaviji dobar dio stanovnistva (bilo je 22miliona ) mislio da u sarajevu postoju fakultet za kradju i dzeperenje ! Toliko o vasem\" postenju\" .
Trebaju se žaliti u Strazburu ako ih budu vratili kući .
@ khm, nisu SAMO pogan narod samo vec i opasan za dobre i normalne ljude ! Gdje god ima i jedan srbin tu su pljacka, kriminal, silovanje i u.bijanje, srbi su genocidni narod ! a sto smeta nekom sto su romi, pa romi su srbi i obrnuto !
pa o ovim smrdima ne moze covjek nista lijepo cuti,nazalost...
U pitanju su, Džejmi (23) i Aron (25) Ćorković, britanski kriminalci srpskog porekla.........oni su u martu ove godine opljačkali 90.000 funti, nakon što su iz zasede maljem napali čoveka koji je u Mančesteru isporučivao novac za jedan veliki supermarket.... Ćorkovići imaju i najmlađeg brata Entonija, koji je pre izvesnog vremena već osuđen na 6 godina zatvora zbog pljačke, a koji se takođe može videti kako sa njima pozira na fotografijama za Fejsbuk.....
Cudo nisu opet nase Bosnje kao onda kad su pomocu djece dzeparili ljude po Parizu. Samo sto nije nimalo cudno sto su sa Balkana pa onda ovi nasi pricaju o nekakvoj diskriminaciji kad nas pocnu na granici peglati.