Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BIH da bude 33 eura raja ce diminjati, gorivo kad je bilo 3,80KM/l, ceste nikada punije auta nisu bile. Ovdje sto je skuplje to je veca potraznja. Nek je sendvic sa tri liske sira 12 KM Nek je kila mesa 70 KM kod Kibeta ko da je bizon helikopterom došao na Sedrenik Nikada više na cesti nije bilo Cayenna, Q8, X6, A6, Maybacha, G class-a itd. Cigarete su akcize, a ujedno i velika legalna droga.
Ne dipr
U Americi je sada $12
Sto se mene tice moze i na 113 eura, ne pusim, ne pijem, prolaznike ne gledam ...
Sto se tice cigare, osjetim smrad tog gofneta na 100 metara.
Kod nas se ne misli o djeci vec o tome kako ce mu opasti poso u nargilhani.
Najbezobraznije, najlicemjernije najgore terorisanje gradjana i brutalno unistavanje pusaca ljudi koji su postali ovisnici zahvaljujuci drzavama u kojima zive. Pazi ovo, zabrana pusenja svuda pa i u sumi potpuno sam u sumi zabranjeno pusenje, a kutija cigara 13 €. To sve moze za jedan minut da se rijesi, Zasto niti jedna drzava jos nikada nije zabranila proizvodnju i prodaju cigareta? Zabranjuju pusenje ali proizvodnja i prodaja cvjeta, milijarde uzimaju.
Drzave su stvorile milione pusaca, dali su slobodu da svakop pa i djeca mogu kupiti cigarete, Cigarete mozete kupiti svuda ali bas svuda, slobodno mozete kupiti kao i alkohol, a alkohol je ubica broj jedan i niko ga ne zabranjuje jos uvijek, cak je stimulisan pogledajte reklame koje vas bombarduju cak i na sportskim terenima vam alkohol promovisu i prodaju, reklame svuda, a alkohol dokazano ubica broj jedan i jos uzrokuje nesrece, ubistva, nasilje itd itd.
Kako moze nesto da se zabranjuje na javnim povrsinama, a na istim tim javnim povrsinama gdje god se okrenete mozete kupiti cigarete? Mozete kupiti ali ne smijete pusiti. Logika? Sta ce se desiti nakon ovih zakona, pa nista, proizvest ce abnormalan sverc cigareta, a cilj ovih zabrana i jeste sverc jer ce isti sverc provoditi oni koji su zabranili i legalno ce uzimati milijarde. Jedan minut je dovoljan da se rijesi pusenje bez zabrana, samo zatvoriti tvornice duhana i zdravo.
Nek i piva bude 40 KM, niko se nije napusio pa da je zgazio ili pobio ljude, niti je ko umro a da je receni umro je jer je boravio u prostoru gdje su pusaci, a zbog alkohola svaki dan neko nekoga ubije.
Tebi je izgleda od trave i zadnja moždana ćelija odumrla.
slazem se
Znaci nece vise bit bolesnih...
Malo je to još
Samo i puše naši
MOZDA MISLE SNIZIT CJENE MARIHUANE POSTO SE PUNO PUSI PO EU A I LEGALIZUJU ONA JE SIGURNO ZDRAVA MRS U PM.VI SE BRINETE O NECIJEM ZDRAVLJU.
Jos malo pa ce jeftinije biti pusenje nego pusenje ;) E ako tad ne svatis sta je bolje onda stvarno ne znam.
Kod nas bi trebala biti najmanje 15 KM pa nek pushi ko voli i kome je cejf , bilo bi manje onih koji nas truju okolo. Nema veceg grijeha za muslimane nego duhan .
Saznat cemo braco kad umremo, do tad ovo nije tema za clanak o poskupljenju cigara u Francuskoj 2027..
Jedna od prednosti zivota u BiH je ta da zivimo u nekom medjuvremenu i prostoru izmedju 20 i 21 vijeka, pa tako kako kasnimo za nekim dobrim stvarima, jos vise kasnimo za raznim EU budalastinama. Mimo ovog clanka, ovo je fkt cirkus u Orvelovoj reziji..
Tako ce i kod nas 2132.