Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman ako postane gey istovremeno prestaje biti musliman! To dvoje nemože zajedno, jer islam je način života ne samo pitanje dali vjerujem ili ne! Mislim da ne treba obračat pažnju na ovakve budalaštine.
...yarane, igraš se glavom...
Ne bih se bio hodži u koži...
Nebih se ja bi hodži u kozi..
Ovo je strasno kako izvrcu nasu vjeru Islam .Ne postoje homoseksualci vjernici , vec im je po Islamu propisana smrtna kazna .
stari rimljani?ej tamni vilajetu glupsonu! znas li kad je bila inkvizicija u spaniji da su muslimane prepoznavali po tome da su se kupali.a tvoj nacin pisanja govora je isti ko onog pedera s obn-a,red carpet.
Prije par mjeseci sam gledo jedan seminar o sudjem danu. U tom video je se spomenila da jednog dana \"hodza ce bit homoseksualac a iza njega u prvom safu ce bit jos homoseksulac\", govorili su da kad se to desi da ce to bit jedan znak da se sudnji dan pribljizava. Eto izgleda da ce se to i dogodit. Ovo hitno treba zaustavit i zabranit. Ako hocete mozete pogledat otaj video ispod. http://www.youtube.com/watch?v=SdMvJrvzzWk
tvoja mama cisti klozet pokrivenim doktoricama za sedam KM po satu i u cemu je problem?
nece me iznenaditi kad jedno jutro osvane clanak “Prva dzamija za ateiste“
tamni vilajet, odlično si im ovo \"složio\". Svaka ti čast. Religija srednjeg vijeka i realan život u 21. vijeku nikako ne mogu ići zajedno.
.....V da ti razumijes sta ja pisem i da znas koristiti internet onda bi valjda znao-la da su u Evropi bili vodovodi, vijadukti, fontane i javna kupatila hiljadu godina prije Turaka, a neki od njih su i jos u upotrebi. Ako ne znas, podsjeticu te - Stari rimljani
tamni vilaje... sa tobom se ne slazem.Muslimani su u evropu donijeli izume koji se i danas koriste tj modernizuju i unapredjuju,od tih najvazniji su vodovodi,medicina itd.Znaci dok muslimani nisu dosli u evropu davno prije Turaka evropa je bila prljava i smrdljiva, bez vode u kucama i wc-ova,tako ne pricaj o necemu sto ne znas nego malo na int i razgledaj ;)
Gledam i ne vjerujem..
Uzas koliko nebuloznih komentara. Nije ni cudo da se Bosna smatra evropskim tamnim vilajetom. Ko na koji nacin dolazi do orgazma je individualna stvar. Sex nije samo pravljenje djece i to je valjda vec smima jasno. Biti vjernik nema nikakve veze sa sexsom pa bilo sta stajalo u kakvim vjerskim knjigama. Vjerske knjige nije pisao Bog nego ljudi i pisali su ih prvenstveno u vlastitom interesu. Ne moze peder ali mogu cetiri zakonske zene i neogranicen broj milosnica...koji kretenizam. A za nas Bosnjake bi prvenstveno trebala da vazi deviza \"dobar Musliman - obrazovan Musliman\". Zalosno je da u zadnjih 500 godina ni jedno naucno otkrice ne potice od Muslimana. Sve sto je u tom periodu izmisljeno potice od nekih drugih. Muslimani na zapadu rade najmizernije poslove, a zamotane zene uglavnom su cistacice i peru krscanke klozete. Kako to da kao dobre Muslimanke nisu doktorice, apotekarice, profesorice, direktorice, sefice.....
I NEBO CE PASTI NA ZEMLJU USKORO, zasto se takvi ljude mole Bogu kad krše njegove zakone i još prave bogomolju, f u u j
Odavno se nisam ovako nasmijao ,hehhehehehheeh.....
TAMAN KAD SE NAGUZE DA KLANJAJU TREBA IM GA SLOŽITI.... A I ONIMA KOJI NISU HOMIĆI JER I ONI SU ISTI...