Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludilo lvl pro.
MRRRRRS, GDJE SU VAM VAKCINE, NAPREDNA NACIJO, MRS JOS JEDNOM.
@liveevil Kaze EDO MAAJKA: "M...R IM J......EEEEEM!! I KINEZIMA , A I DEMOKRATSKOM, SLOBODNOM SVIJETU, USTA PUNIH LJUDSKIH PRAVA,SLOBODE GOVORA I MISLJENJA I IZRAZAVANJA. JEDVA DOCEKALI DA ZATVARAJU GRANICE PO SHENGENSKOJ EVROPI. COVJEKU DAJ SAMO MALO VLASTI, PA MAKAR DA BUDE PREDSJEDNIK RAZREDA I VIDJECES - KAKAV JE! DA LI JE DIKTATOR ILI ...?
Mujo mi dosao na vrata, pita me jel imas ba masku za mene? Imam, udji Mujo. Bas pocela pjesma od Indexa, zgrabio Muju, vrtio ga bacao do stropa, plesali smo sat vremena.. Mujo mi pobjegao, vidio sam kako trci po cesti gledali smo se oci u oci hroz prozor
Ovde je najluđi ovaj narod što sluša ove manijake na vlasti koji nas prave budalama
@MisliSvojomGlavom to i ja kazem, neka se onda narod testira pa ko je bolestan neka nosa masku tko nije onda mu ne treba nametati isto pravilo, opet tko jr bolestan nece ni hodati po vani.