Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francusi i spanjolcii nazalost sve vise lice na italiju a i svicarci i njemci su polako pa blizu limita sta se tice kreveta u bolnicima
Rester fort France!
Sad ce on do subote ako Bog da padati,padati i na kraju pasti ..hebem li vam familiju kosooku sta ovo napraviste po ko zna koji put za mog zivota..smradovi.
I kažu , velike im plate... nebi radio taj posao za , pa me znam... Heroji ❤👩‍⚕️👨‍⚕️
@FederalniBRAT Jasta su brate..Ja to od reta govorim..Bas su Heroji.💝
Boze pomozi nam...
Najgore je kad virus udje u sam zdravstveni sistem... Tad sve vodi ka katastrofi! Ali nadati se je najboljem za Francuze!
@LepiNera to kinezi savjetuju.....najvažnije medicinsko osoblje zaštiti dobrom opremom
...pa nemoguće je da ne uđe kad se primaju u bolnice.Zato je Kina uradila vrhunski posao eksoresnom gradnjom bolnica samo za COVID19.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)