Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će mrtvih još, nažalost. Onatake-san planina je jedna od najpopularnijih za hiking u Japanu, jer je relativno lagana za uspon. Na 2900 mnv se nalazi i najviše gorsko jezero. Povrh ovoga ova planina je Shintostima i duhovno mjesto, pa se vrlo omiljena za penjanje. Ovaj vulkan je bio 70 000 godina miran,sve do kraja 70tih godina prošlog vijeka. Od 2003 je stalno nemirna, a erupcije su nenadane i nasilne (magma ove planine je rijolitna što znači da su erupcije eksplozivne i nasilne).
Primite saučešće. Japanski narod je uvijek bio prijateljski nastrojen prema nama., bilo kroz novčanu pomoć, bilo kroz raznorazne edukacijske i druge projekte. Dokazani prijatelji, uprkos geografskoj udaljenosti.
Potpisujem! Koliko samo medicinske pomoći, lijekova, autobusa itd., ali bez ikakve afere. I sada žele pomoći ali ovi volovi ako ne mogu ukrasti radije će ih otjerati!!