Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakva petarda, eksplodiro Dzekoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ko god ima šta protiv srba-najtežu bolest dobio!
oprostite mi na ovakvim bolesnim komentarima,to je zato što sam turski gey(pešovan)...volim da dudlam srbima,šta ću kad sam nakaradni azijat...
a nije za tebe post moj nisvete, vidim ja da tebi nije dobro! Nego ti udari po čvarcima ko sto uvijek krišom radiš!
vidi ove p.o.g.ani smrdske sto minuse pucaju..hahahaha..J.A.D.N.ICI JADNI,U.M.RITE B.A.G.RO fa.s.i.sticka,Bog vas prokleo na svakom mjestu!Da Bog da nestali!Ga.m.a.di kriv.o.slavna! Haman ja rabbi vidi minusa..nije vam mrsko provoditi dan na ovakve id.i.o.t.izme ravne samo Smrdima..hahahaha..samo pucajte minuse naplusavam ga Sv.e.tom savi p.e.d.ofilu u usta!
Bravo Nisvete,tako se pise ISPRAVNO na nasem dobrom Bosanskom jeziku..bez obzira da li si se salio ili ne ali ISPRAVNO napisano!Prvo su nam precima u\"cedoslaviji\"zabranili izjasnjavanje kao Bosnjak mada je mnogo starije od gadnog naziva Smrdin..pa su nam zabtranili da se izjasnimo Muslimani..a mi smo opet opstali..pa nam ukinuli jezik..ali on se vraca..sve sto se SILOM pokusa uzeti -nema hajra..a belaj u Kemeru su napravili PIJANI RUSI-potvrdjeno..a ko ce ako nece pog.ani krivoslavac..cudna su ta Turska k.o.pilad:smrdi,Rusi itd...
Zivjela Republika Kosovo!Ova srpcad fasisticka,uskoro ce te biti ISTREBLJENI sa prostora KUGLE ZEMALJSKE!Koliko je SRPACADIMA krivo sto je i jedan BiH nogometas dao 4 gola,a jos Musliman,da lijepe minuse na vijest o cetiri gola igraca kakvog oni NIKADA nece imati.Da Bog da vas tajna smrt pobila sviju,od onog k.o.p.ileta srpskog u kolijevci pa do najstarijeg srpceta!AMIN JA RABBI!ZIVJELA REPUBLIKA KOSOVO,ZIVJELA REPUBLIKA VOJVODINA,ZIVJELA REPUBLIKA SANDZAK!Ostace Smrdiji 5% a teritorija a onda ce biti PROGUTANA!Genocidni narod MORA IZUMRIJETI!F.u.j pa,s,cadi pa vi ni na sportskim vjestima mira nemate!Da Bog da bili prokleti i na ovom i na onom svijetu!
Nadam se da nejma nasijeh medju ranjenima.
@senči-natakarim te na srpsko spolovilo, eto ti sad!
ma to su srbi zakopali 100 %
Je li bilo bosanskih turista ranjenih?