Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Siriji se izgleda rijesavaju viska fundametalista sa prostora BIH, bolje da ih njihova braca skenjaju, nego da im srbi opet mjeru uzimaju.
Grof grban idi pitaj one po Vozuci sta je ostalo od njih. Evo ti samo nekoliko vojnih poraza vas genocidnih svetosavaca i Troprstasa: Od avgusta do novembra 1995 oslobodjeni su Sanski Most, planina Vlasic, Vozuca, Ozren, Bosanski Petrovac, Glamoc, Donji Vakuf, Jajce, Bosanska Krupa, a nesto ranije oslobodjeni su Bosansko Grahovo, Drvar, Kupres, Gornji i Donji Malovan. Takodje vazno je napomenuti da vam je Amerika u Dejtonu vratila Mrkonjic Grad i Sipovo, a i ta mjesta smo oslobodili od vas. Sljedeca je bila Banja Luka, ali vas je Amerika spasila u Dejtonu. Ali cim ode OHR i EUFOR, bit ce drugo poluvrijeme. Moramo nastaviti gdje smo u novembru 1995 zaustavljeni. Moramo osvetiti i Srebrenicu, doci cemo vam glave, o Srbadijo...
Alo balijo jedan pa da ti nije bilo Amerike sada bi po Siriji caure skupsljao. Tukao nas Nato , vojska Hrvatske, balije, mudzahedini, I hrvati iz BIH. I tek 95 poslije desetkovanja od Nato PAKTA VI zauzeli. Em sto je to sve prije bilo dogovoreno. Ti bi usao u BL, niste Sarajevo mogli osloboditi, em sto vas je bilo 3 puta vise on nas. Ako su vam boric takvi kao ti jadna vama majka.
teroristi i jedni i drugi nadam se da će bh vehabije koji su tamo svi izginuti da se ne vrate i zagađuju djecu po bih