Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani(ovde se prica o Arapima)placaju samo jedan ceh taj sto zive na podrucjima dje je nafta i nista drugo,i sto su pusceni da imgrijaju Evropom a to je vec druga prica.Ima muslimana u Africi ima Indonezija dje vise ima stanovnika nego sviju arapa ,ima malezija ima muslimana u Rusiji Tatari koji su vrlo uspjesni ljudi ,samo Kazan pogledati i sve ti je jasno ,ima Kazakstan ima turkemenistan ima malezija ima senegal ima dosta drugih drzava bez problema.PROBLEM SU ARAPI
:) Ma upravo to Halide Beslicu Ljubo ... +
Kada te prije 1300 godina nepoželjni gost gonjen zapovijedima svoje nasilne vjere i silom krive sablje okupira, pa te od većine svede na manjinu... Na kraju ti ne da ni da budeš ponosna manjina, nego te želi u potpunosti iskorjeniti
@Hercegovinaa Poture, iako je i u BiH slična situacija kao i u Egiptu, bar kada je u pitanju autohtoni narod, Hrvati. Ovdje ipak govorim o Kptima u Egiptu, a ne o BiH...
@Stjepan III. sve zavisi od historije kako je ko vladao recimo pravoslavci na našim prostorima su molili boga da ih prije okupira osmansko carstvo nego katolici jer su imali veću autonomiju i slobodu pod turcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu ovo muslimani, nego američko-izraelske podguzne muve i to mi je vremenom postalo jasno. Podržavaju ih direktno ili indirektno (u slučaju IS) da bi destabilizovali Bliski Istok. Muslimani su ovi što se bore protiv njih.
Ova vijest nikog ne zanima, važnije je što je u Švedskoj povrijeđeno troje ljudi, koje je zgazio neki musliman, ipak je u pitanju troje kršćana u kršćanskoj zemlji, a ne neki tamo bijednici u Egiptu. Ok, ovdje na Klixu, kada se spomene musliman vs kršćanin, to znači puno klikova i puno para, ali, zapitajte se, dokle? Gdje, gdje leži vaša budućnost, dragi KLikše?
Marks je bio utopista kada je računao da će čovjekov mozak evoluirati i dovesti društveno uređenje do savršenstva, za neupućene do komunizma. Danas sve ide u suprotnom pravcu gdje su bogati bogatiji, a što su siromašni siromašniji i to im je malo pa treba da se sasvim likvidiraju.
@suština Upravo komunizam dovodi do bogatstva pojedinaca a siromastva 90% populacije, a kapitalizam radi suprotno- izdize ljude iz siromastva. Najbolji promjer su dvije Koreje.
@matovan To nije tačno, nego upravo suprotno, samo je problem što komunizam kao najviši stadij društvenog uređenja nije nikad nigdje zaživio, niti će dokle god čovjek želio da dominira nad drugim uz svesrdnu pomoć vjerskih poglavara. a to što sebe neko naziva komunistom (kao S. Koreja) ne znači ništa jer nema nijednog elementa koji bi to opravdao (npr. odumiranje države, a samim tim i vođe u svakom smislu te riječi).
A u evropi traze svoja prava
ali zašto, je li ovo bog koji širi ljubav i mir. ovakav bog kad bi i postojao ja bih mu pljunuo u lice.
Živio ateizam,živio zdrav razum!
da nas hoce sve zbrisat
zalosno,bez obzira koja je vjera u pitanju,ovo covjecanstvu me treba
Allahu Gospodaru svih svijetova uputi ummet Muhammeda s.a.w.s na pravi put i oprosti nam grijehe za koje znamo i za koje neznamo. Amin ja Rabbi alemin. Laku noc Bosno i Hercegovino i mnogo nafake i bericeta tebi i tvojim stanovnicima.
Nakon vase revolucije,pravit cete vi Mubaraka od blata kao sto vec Libijci prave Gadafija,Iracani Sadama...................
Tacno im đavo ne da mira, dok ne pokrenu nove krscanske ratove nece se proci sr.anja pihh