Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samoubica je iz mog grada ,,a inace je IRAK svima je bio poznat kao dobar i vrjedan miran momak ,,skolova ,,,ali jedno 2-3 god, ima kako je bio otiso u Englesku da studira psihologiju( IZGLEDA POGRESNU)......radio samnom u istoj firmi ,,,,,,ali su mu ovi u Engleskoj dobro izaprali mozak.....ne znam sta reci ubiti sebe i one oko sebe za necije lude ideale u \"ime islama\" kojeg one tumace na neki svoj nacin ,,ubiti sebe na svoj rodjenda bolju cestitku nije mogo dobiti
opet muslimani terorisu nevine ljude...
Sve dok im se ne zamjeris, a onda idu da te uniste.
i.slam je jos jednom pokazao da je religija mira
nije bosnjak, iz IRAKA je.. jedino je zalosno, posto je zahebao stvar, hodza je rekao da nece dobiti nevine djevojke..
nije valjda nas ?
OVDJE SE PRICA da je tip bio nas iz ZENICE... neki od ovih novih VEHABIJA..samo nam jos to treba.. sad ce nam poceti ukdiati socijalnu pomoc od koje odvdje zivimo ko lordovi A local news agency, TT, said it had received a threatening e-mail shortly before the blasts, which called for \"mujahideen\", or Islamist fighters, to rise up in Sweden and Europe. Attacking the country over caricatures of the Prophet Mohammed drawn by Swedish artist Lars Vilks as well as Sweden\'s military presence in Afghanistan, the e-mail promised Swedes would \"die like our brothers and sisters\".
svedska polako uvidja koja je to greska bila primati islamske imigrante iz turske, arapskih zemalja i pakistana.. jedini pravi muslimani koji rade i koji se pokusavaju uklopiti u savremeno drustvo su bosnjaci..
potvrdjeno je ..islamski teoristi kojih ima dosta u svedskoj na socijalnoj pomoci su izvrsili ovaj na srecu neuspjeli teroristicki napad
cudi me kako niste saznali registarski broj i marku auta,jer je to od velikog znacaja,ovako samo boju ste saznali
Cekaj, kako to jedan bombas samoubica a ekplodirala dva automobila?
u pravu si, sutra sharu u padje i idem trazit boravisnu vizu u turskoj..
Ako se javljas iz te zemlje, pitam se sta ces ti tamo? Sto idete u te zemlje pored majke Turske i ostalih islamskih zemalja?
A Svedska je jedna od prvih zemalja koja je primila izbjeglice iz Bosne ne gledajuci na vjeru... Nakon ovoga bice promijenjeno ponasanje prema tim ljudima. Samo pratite!
10 min prije toga je poslao mejl svedskoj tajnoj policiji i oprostajno pismo porodici, na svu srecu je samo jedna od 6 bombi kojih je imao na sebi eksplodirala