Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to rusko maslo.Udri po svojim civilima a okrivi Ukrajinu.Kako ih je Karadzic naucio.
Prvo - netačna vijest proruski RT - 5 civila i 14 vojaka http://rt.com/news/264613-donbass-shelling-mine-trapped/ Drugo susret predsjednik Vučić i predsjednik USA - Obama - citat Imali smo dobar, rekao bih veoma koristan i ozbiljan razgovor o budućnosti Srbije i njenom evropskom putu. Rajs je izrazila veoma visoko mišljenje o našim političkim reformama. Srbija će moći da računa na podršku SAD. Kada imate podršku Amerike, onda mnoge stvari budu neuporedivo lakše - izjavio je premijer, a prenijeli su srbijanski mediji.
Jel Kondomliza Rajs?
Opet cetnici napadaju
Kad objavcljujete djelimične podatke, objavite da su u granatiranju zatrpani ulazi u dva rudnika gdje se nalazi zatrpano ukupno oko 1000 rudara. Takodje objavite i potvrdu Vlade u Kijevu da i pored potpisanih uslova primirja nisu povukli artiljeriju i da je intenzivno koriste. Fašističke Ukrajina, EU i SAD.
ovo su rusi gadjali ruske civile, ispade po zapadnim medijima
Šta je ovo, nikoga na braniku majčice rusije ...