Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teroristi su pic*e najvece vrste
Hoce li sad Dnjepropetrovsk zamijeniti Sarajevo na onoj video igrici. Mada se ja ne sjecam da je u Sarajevu neko poginuo.
Melvid prno
@kkk, @umni čojk Djeco moja,opet se zaboravili popiti sedativ!Hajde,čiko vam da bombonu.
Kakvi muslimani, ovo su uradile pristalice Julie Timosenko
kršćane treba istrijebiti, oni stvaraju najviše zla na planeti
I treba ih sve po.bit
Mevlid je pucao po americkoj ambasadi sto bi sigurno i vi to uradili samo kada bi ste imali M.UDA i on nije terorista!!
jednoga dana napast ćete Srbiju o Vi Bosanci i Bošnjaci, razorit ćete Srbiju i nakon toga, bit ćete gori nego Srbi, kako ih vi doživiste u ovom vijeku tog dana, majka srpska će plakati, kao majka bosanska tog dana, krvi će se proliti više nego ikada tog dana, zapamti će svi, da su balkanci Bolesni.
amerikanci pobiše pola svijeta zbog nafte pod izgovorom da žele mir u svijetu i oni nekog nazivaju teroristima a oni su najveći teroristi. a kad mi ovi naši polit. pričaju da su oni naši prijatelji a oni su nas htjeli da nas srbi pobjui u ratu 92-95. . NIJE LI TAKO????????????
naseg mevlida? vodi ga sebi kuci ako je tvoj, moj nije obicni kriminalac
sto ti je biti neznalica ukrajina i rusija pune muslimana zive ljudi kao i svi ostali, skoro u svakom gradu imas dzamiju nisu diskriminirani ni najmanje veci je problem biti musliman u oklahomi, nego u kijevu ili moskvi
eh, da ste stali na stranu srpstva i jedinstva, nebi se ovo dogadjalo! srbija sa originalnim srpstvom ima lijek, rješenje i odgovor na sve!
ukrajinci kao i prosli put kad su dva lika dobila po 15 god , a naseg mevlida hoce 20 a frajer nije ni ubio nikog
Jos jedno nedjelo iz.met.slam.ske pas.cadi
novi sistem model iraka i kolumbije