Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu, naša regija je bogata vodom, samo što smo mi zatucan narod. Već je najavljeno, da će 2022 godina bit' gladna godina, ja sam o tome piso', govorio, kažu mi teoretičar zavjere. Sve se javno objavljuje šta rade i koji su im ciljevi, a narod šuti o trpi. Ko nas *ebe.
Kakva bolan gladna godina ne jedi, znaš ti već šta
Mnogi nisu ni svjesni sta im se sprema pod okriljem klimatskih promjena, koje i ne postoje, al se propagiraju jer im treba razlog da nas porobe, da budemo ovisni o korporacijama i njihovim proizvodima. Najveci neprijatelj njihovih ciljeva je covjek koji je samostalan i koji moze preziviti bez "gibire", zato su se sela planski raseljavala i ostajala pusta,a ti isti ljudi koji su napustali sela su prodavali imanja da bi zivjeli u "konzervama" u gradu!??
Kako bolan ne bio nisu stvarne???
Tacno. Moju mater su kidnapovali zidovi sa sela i prisilili je da zivi u gradu nisu joj njeni starci niposto rekli " haj ti sine u grad se udaj sta ces ovde na selu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klaus Schwab i ekipa ne miruju. Ljudi, ako se želite spasiti, idite na selo. Sprovedite vodu direktno sa izvora. World Economic Forum ekipa želi poubijati čovječanstvo. Budite solidarni i složni, više neće biti bitno ko je koje nacije i religije ili politike. Biće važno samo preživjeti i imati šta za obrok.
pocelo je
A šta to? Nisam upućen
Ja mislim da je najvise kriva agresija na Ukrajinu.