Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrivanje lica u javnosti je cista glupost. Musliman sam, ali ovo veze sa Islamom nema, vec sa nekakvim lokalnim "tumacima" Islama sa arapskog poluotoka koji su nadodavali svakakvih suludih pravila koje se kose sa osnovnim nacelima nase vjere.
@_Hodi_... lojama se crno piše. merkel je na izdisaju, politički gotovo sahranjena dok desnica preuzima vlast. njemce će slijediti ostatak zapadne europe. muslimanima je najbolje da ponište svoje dokumente i vrate se u matične zemlje. bolje sami nego na silu.
jesi musliman, ko i Ratko mladić. kud vas ne pokla sve, nepismene balije, ne znaju fatihe proučiti, a najpametniji na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
ljudi moji.... danci su potpuno upravu... danska nije muslimanska zemlja, ima svoje zakone... ako vec tamo zivis postuj te zakone.. nije to saudijska arabija..... msm nastranu stavi religiju... imaju zakoni drzave, postuj ih... isto da danac ode u saudijsku arabiju sav istetoviran npr. bez majice, normalno da nebi moglo.. siguran sam da nebi ni pokusao... tako da .. danci su upravu ovde.
Nikab nema nikakve veze s vjerom, nego s kulturom arapskog naroda.
@adilMr ... upravu si, sloboda vjerovanja, ali ne i prekrivanje lica koje onemogućava identifikaciju osobe...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Red bi bio da i mi donesemo ovakav zakon. Tačno mi bude neprijatno kad vidim čopore nindži.
ih,..koliko kasne ovi u evropi...cetvrt vijeka mi Srbi smo pripadnike pedofilnog arapskog prevaranta sprcali na 11% i van nase Republike Srpske....a nek proba neka da pronosa to nindja sranje...
Više ovakvih po ilidži ima nego po danskoj....
Zapadna demoNkratija!
Trebao je i pendrek da proradi. Ovi bi kao nindje da hodaju gradom, pa u kojim filmovima su to oni gledali. Ja bi sve religije ukino... partija, rad, edukacija i zabava je jedino sto bi bilo dopusteno.
Niđe veze ,ove sve treba nazad na Bliski istok i tamo brate živi umotan ko sarma
Danci umjesto da se prilagode multikulturalizmu, kažnjavaju zbog upražnjavanja običaja druge vjere i kulture. Danci koji neće da se prilagode, napolje iz Danske !
A da Dankinje dođu u Pakisan,i onda pakistanci kojima se ne sviđa van!
kad smo vec kod danske, nocas su palili kola po kopenhagenu, i uhvate naravno muslice, od 12-14 godina. znaci djeca, a pale kola u sred noci. jel to taj muslimanski odgoj?
Idiote, to je svakodnevnica u CPH. Obracun bandi ko ce preuzeti ovlast. Nikakve veze sa odgojom niti sa vjerom. Jednostavno na snazi je obracun dviju zaracenih strana. Od njih je i Bog i rodbina digla ruke. Drugi put kad nesto procitas, moras malo dublje znas srz problema. Ovo je doba fake news.
Sramota za jednu drzavu da dozvoli ovakav vid diskriminacije
Stvari oko vjerskih propisa imaju svoju logiku nastanka kao i nacina odijevanja, sto datira iz vremena nastajanja islama kad su sigurno vladala vremena bezakonja otimacina zena, pljacki ubistava, pa je takva vrsta sakrivanja lijepih zena bilo uvedeno da se izbjegnu takve vrste opasnosti. A sad je potpuno drugo i uredjenije doba isto kao obaveza nosenja brade. Pa prije 1500 godina i nije bilo brijanja jer nisu ni postojala sredstva za brijanje niti sapuni ili slicne stvari.
Kuran, 4, 24 (Sura An-Nisa', objavljeno u Medini) "(Zabranjuju vam se) i udate žene, osim onih koje zarobite;... " Kuran, 2,223 (Sura Al-Baqara) "Žene vaše su njive vaše, i vi njivama vašim prilazite kako hoćete..."
Oluja neka danas...
Mene podsjećaju na lopove i teroriste...... odmah pucati po vidjenju.
Cuj novcana kazna, deportacija nje i njenih bliznjih.
Smeta im skupina zena od 30-40 koje guraju djecu u kolicima,Izlaze u shopping. Skretanje paznje sa problema koje nisu u stanju da reše... Gorak ce biti Sudnji Dan bez Šehadeta... Bolan... Ne zalostim se sto nece da povjeruju...
Pametni danci...