Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje sve besposlicari sa bolesnim komentarima
Kako ce li se ova beba snaći životu..
Hriscanski terorizam.!!!!!!
Je l\' zna ko, slucajno, zasto ponekad nece ovo go*no da izbacuje komentare? Ja se slomim pisuci i ne izbaci komentar. PU!
Sjooo ja glupe policije c c c... umjesto da upitaju komentatore saxa, oni sami mozgaju o motivu. To samo u Spaniji ima i nigdje visena svijetu!
pa vjerovatno su bili povezani...tucali se ...a ko zna ko ju je napumpao pa ovome puk\'o film...
Zalos\'!! A i svakakva mraka komentarise ovdje. Nije naveden razlog njenog ubistva. Najvjerovatnije su bili nekako povezani cim je ubio nju pa onda sebe. Gdje vam je logika, tutumi jedni? Najgore je sto je zbog nekog \"umnjaka\" jos jedno dijete postalo siroce. Nije mu pruzena prilika ni da upozna majku. Strasno!
@Nema mi Ampaka medju komentatorima da si on nije prosviro blentaru? :P Krscani=Ubice trudnica!Treba ih sve protjerat iz muslimanske evrope. :P
A kod nas se fututma digne kad sofer zakoci i zena padne sa sjedista.
Ma nemoj narkomansko-pedersko-lezbačke amere i incestuozne engleze kritikovat oni su došli samo da donesu demokracije, nepredak i prosperitet i u Iraku i u Afganistanu ...
U Pakistanu i Afganistanu se puca, naravno, pucaju Ameri i Englezi evo skoro 10 godina pokušavajući uspostaviti totalnu kontrolu nad trgovinom heroinom. Zadojena budalo.
@U Pakistanu, Afganistanu i ostalim ...stanima nema pucanja, je\'l de papak! ćaća ti papak.... a što se tiče pucačine, naravno da ima...a htio sam samo pokazati kako je kad se p.o.d.j.e.b.a.j.e...nije ugodno zar ne ?
a ti bi da se malo i bičuješ? neka hvala, ja bih sa tobom samo onaj klAsični sex, nisam ti ja za te tvoje sado-mazo igrice...
U Pakistanu, Afganistanu i ostalim ...stanima nema pucanja, je\'l de papak!
Jesil ti, lutko bez mozga, to bičevanje negdje drugo vidjela osim na ovom i sličnim fašizoidnim portalima?
U cvjetajucem muslimanskom svijetu bicuju zene jer su vozile auto..zacepi i nijedne vise, primitivce bolesni
Ja sumnjam da je tu upetljana Uma Thurman i David Carradine http://www.imdb.com/title/tt0378194/