Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski muslimani su postali KARIKATURE teroristima ali se tijese da smo mi specijalni muslimani koji imaju najbolju interpretaciju islama. Cinjenica, Bosanski islam ima sasvim malo veze sa Islamom zato sto je baziran na nasoj istoriji tolerancije, kriscanstva i komunizma i labavo Sufizma. Ovo sve u sustini znaci da smo specijalni glupani i nevidimo kako predajemo sebe is svoj identitet, svoju istoriju i svoju rasu idiologiji koja je jos uvijek na nivou - PRVOBITNE LJUDSKE ZAJEDNICE.
Lijepa vijest.
11 Juli je dan kad se podsjecamo sta se desilo u Srebrenici. Znas sta rade extremni muslimani sirom svijeta - Koriste slike Bosanskih Majka kao ispirku za terorizam i dalje sirenje politickog Islama koji ce nas sve dokrajcit.
Istrazivacki radovi DNA Balkanaca potvrzjuje da Bosanci, Srbi i Hrvati su genetski vrlo slican narod a posebno Bosanski gradzani. Bosanci imaju najstariju evropski gen. Nedavnoje je napisana knjiga Smrt Evrope iskljucivo od Islama. Zar zalosna prica Bosanaca nije cist dokaz toga. Za cudo uspijeli smo da ocuvamo gene od Turaka i Arapa ali ove budale sada hoce nazor da su primitivci. Izgleda da su Bosanci sebi najveci neprijatelji.
Stidim se da kazem da sam Bosanka zbog ovakvih primitivnih ljudi koji su odbacili svoj identitet i nazor se identifikuju sa primitivnim ljudskim zajednicama. Pa bar u Americi imaju dostup informacijama sta je Islam, kako je nastao i zasto. Meni je dovoljno bilo da saznam da je Muhamed ozenio 6-godinju curicu svog najboljeg prijatelja. Islam je unisto Klasicnu Civilizaciju, unistio je i nas i nas identitet. Molu li ovi glupani molim vas da se ne izjasnjavaju kao Bosanci da nes nesramote.
Kada sebe nazivaš Indijcem, Muslimanom, Kršćaninom, Europljaninom, ili bilo čime - na taj način rađaš nasilje. Zašto? Zato što se takvim podjelama izdvajaš od ostatka čovječanstva!
@CXC. Tnx. Upravo si mi dao za pravo. Zatucana, primitivna, neodgojena, neobrazovana i ina seljačina, ne zna ništa drugo nego lajati. Vidi, srećo... Ako je tako tvoj babuka razgovarao sa tvojom materom, a i ona sa njim, to ne znači da je to normalno - već da si bio neželjeno kopile u poremećenoj porodici.
TORONTSKI DJIKSONI NA APARATIMA: Mislili tariguzisti (Vučić-Miloševićevi ekstremisti koje i sada koordinira Beograd) da će neopaženo iz Kanade izvoditi svoje mračne trikove kao i u Evropi 1914-e.
"Prvog dana Ramazanskog bajrama" jel mene neko ovdje za*ebava?! 😨 https://www.youtube.com/watch?v=XVSRm80WzZk
tekovina borbe za "nezavisnost", povratak u XXVII vijek/vek .. da ne kažem stoljeće
i nakon bajrama, bajramske vijesti...
U Sarajevu se gradi fabrika bicikla, koja će zaposliti sve mlade sa biroa a projekat finansira IZ iz prihoda od zekjata.
@Kurtuba nadaju se velikom prilivu sredstava kada uvedu akcize na zekjat.
@zis76mm U islamu je obaveza plaćati zekjat na stečenu imovinu, bez obzira da li si cigan, vlah ili bošnjo.
Hajde fin potez, dogadjaj, djelo... ali zasto klix postaje Saff? Svaka druga vijest o Islamu, vjeri itd...
@thegamer3 Bosnjacki ne znaci ujedno i muslimanski. Zasto je neko odmah cetnik/ustasa ako nije musliman?
Jos jedan bludni centar grada Cikaga..
Ove prati homeland security.