Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islam propovjeda .kad sudnji dan nastane prvo ce izumrijeti zuta rasa,tj,kinezi
Edi g9fnw
Ovako su fanatici i kugu prenosili, treba nekad malo i razmisliti o onome sto si procitao, pa makar to bila i sveta knjiga.
@lufta_cufta tako je ..pogotovo treba razmisliti kada su u pitanju bliskoistocni mitovi
Sreća njihova pa nemaju Balkan Info, da imaju smatrali bi se nadkoreancima, te rekli da je Kina stara koreanska zemlja. Virus bi smatrali dobrim samo ako ne dolazi iz političkog Sarajeva. Masoni vladaju svijetom a Teša Tešanović Srbijom..
relgija je najopsnija za covjecanstvo.. svodi ljude da ne misle svojom glavom I ne promisljaju o pojavama stanjima vec ih uzimaju zdravo za gotovo .. "od boga" iskusenje..
@kecher II a ko je tebe stvorio i sve ovo oko nas? treba imati vjeru da Bog ne postoji i da je sve ovo nastalo slucajno. De slucajno slozi obicnu rubikovu kocki a da ne kazem citav kompleksni svemir i evo sva ova bica. pa hajde da je jedna plabeta slucajno nastala ali milijarde zvjezda, galaksije sklad i zakonitosti...
@Strelax7 Ma ja. Naravno da je daleko izglednije da Bog sjedi i odozgo govori, "Ovo može. Ovo ne može. Ovim Kinezima ćemo dati jedan virus da riješimo malo gužvu. Može ovde jedna saobraćajka, dosadno je. Ovaj avion obaram momentalno, neko je opsovao Boga. Ovom malcu ide rak, nije mi simpatičan."
Naravno, ponovo ta bolesna religija