Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjwrujete lqzima. Zadnje dvije godine su nas naucile.
Narod mora shvatiti da klix i svi mainstream mediji nisu tu da govore istinu, i izvjestavaju nego da KREIRAJU MISLJENJE. Koliko ste puta sebe zatekli da mislite o nekome ili necemu ruzno a bez da znate i zasto,ali jednostavno tako mislite. To je medijska manipulacija. Provjeravajte sami informacije a ne slusajte ovavke kao klix ...nastavljam...
Kongres SAD je skoro objavio na svojoj web stranici da su SAD u zadnjih 100 godina izvrsili (pazi) preko 110 raznih vojnih operacija po svijetu ,odnosno na teritoriju drugih drzava a da vi ne znate za to. Rusija je napravila SAMO 1 vojnu operaciju i od nje je napravljena veca prica nego kad su SAD bacili 2 nuklearne bombe na civile u Japanu. Zasto nema osude zadnjih 100 godina za sve to? Zasto? Pa zato sto mediji kreiraju misljenje, a kriticko misljenje nije prihvatljivo. Sjetite se vakcina.
Cumur zakon! Sad za sad
Kakve lazi, trenutno imaju instalisanim 40 MW SE i 60 MW VE,.. dakle manje i od nas a oni će slati 1000 MW obnovljive energije. Malo morgen.
Aaa budala jel mislite da ce vam to rusija3a i Turska i Ukrajina dopustit
Čuj struja iz Azerbejđana iz obnovljivih izvora,... Jest ako su gas i nafta obnovljivi izvori.
Ovo neće zaživeti nikad...Zašto?? Zato što nije u interesu Rusije i SAD...kraj.....zašto im nije u interesu??? Zato što ne vide svoj procenat u ovoj transakciji. Tačka
Odakle Azerima tolika energija a da je ovi cirkusanti ne mogu proizvesti sami???
Pa biće kao i sa naftom, gasom... Preprodaja ruske. Direktno ili indirektno.
Sta je sa nasom strujom, sta ce nam njihova struja?