Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kofere i pravac bugarska
@NIVEAAA mislis da ne bude ovo k'o s malinama kad dodje kod nas
@za.igranje.74 maline ne'mresh ispusit :D
Sa hektara mogu ubrati ca. 25000 kg. sirovih cvjetova, sto znaci oko 500 l. najcistijeg ulja, sto opet znaci oko milion i po €. Milka i po po hektaru puta 100o ha., znaci da bi Bugari ove prve godine trebali uzeti oko milijardu i po eurica. Tako to rade u zemljama koje vode bar malo racuna o potrebama svojih gradjana, a ne stite proizvodjace medikamenata na stetu vlastitog stanovnistva.
I bugari su pokazali veću pamet od naših primitivaca. Svaka čast!
ljudi ode ovo sve dovraga... pa još malo moći ćeš sasvim legalno alijinom malom pokazivati srednji prst...
Kako bi to ispalo da neko u Bosni posije hektar, napustio bi poso, napustila bi ga i žena, propo bi ko stari kauč nesvjesno. Samo ga jerani ne bi napustili.. xD
a mi kakvi smo, jos bi trazili subvencije za proizvodnju, pa bi se uskukali ko malinari obaraju cijenu nakupci, nije vise "dim" 10km, sad je 3km :)
Biti ce frke kad otkupna cijena spadne ispod troskova proizvodnje kao i kod nas sa malinama. :-)
Kad je Bugarska bila zemlja?
Sjeti se neki dan zenicki specijalaca kako obezbjedjuju mjesto zlocina od 10kvadrata, pod punom opremom, dronom, to muzicki efekti krv da se zaledi :)))) Ja imam 6kvadrata i prinos do 3kg meni dovoljno za godinu da smoke weed every day :)
@IjiIjanzIatni92 Brate nije teško locirati IP.
Ovo jedino i moze postati legalno u Bugarskoj i slicnim banana drzavama
@tantrasex U SAD-u legalno ? Pises gluposti
@tantrasex Nemam sta "guglat" znam da je ilegalno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kirbaš ba legalizuj šilju šta ti fali dati raji da uziva u bilju..
Те обичам България😂
mi u šupku živimo