Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima treba neki okrutni diktator da ih dovede u red, ubistva im postala svakodnevnica...
u pravu si ....ne može stoka bez kandžije
treba njima zakon i da izbiju iz glave sva sranja i bolesti sto cine,nedavno gledam neko lincovanje lika zbog kradje motora,policija stoji dok ga raja taba i to normalno...treba njih potopit skroz...sigurica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta hocete da kazete sa ovime. Da i kriminalci koji dilaju drogu su ljudi. Barem mogu slobodnod a se krecu i dilaju drogu. U siriji je nesto drugo. Klix prepisivanje glupih tema vam je omiljen. Jos onaj NN kad izvali glupost u svom misljenju neprocjenjivo
Mad Max 6.0
Tropa de Elite
Aha onda je ok sto ginu u Siriji ccc joj majmuna i vijesti majko mila!
brazil je zemlja sa najvećim dohodovnim i socijalnim razlikama, uz onu južnoafričku rep. i naravno da u takvim zemljama mora biti mnogo nasilja.
I kod nas je više ljudi poginulo od auta, mina a posebno pred kafanama od čakije nego li u nekim najvećim ratnim akcijama.
Jos da su muslimani i eto ti jos jedne teroristicke zemlje....
I onda muslimani tvrde kako je Europa licemjerna jer više oplakuje karikaturiste Charlie Hebdoa, nego sirijske žrtve. Hajde muslimani, otvorite novi front za vaše molitve i usporedbe - Brazil.
@Hipoteza muslimani su glupi
@fantom slobode mislim da tvoje ime govori o tvom intelektuanom dostignucu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sta sad treba da budemo sretni zbog toga?
Zato je kod nas u gradu sigurnosna situacija zadovoljavajuca!
stampendo je bio.