Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad počinje rock and roll . Buši, ha, haha, bušii..
Zašto imam utisak da u ovoj priči Amerika lagano gubi pozicije i da glavnu riječ preuzima Rusija?
Zar ovo nije malo smijesno da cijeli svijet udruzeno ratuje protiv jedne teroristicke organizacije i ne mogu im nista!!!???? I to se svi sad ukljucuju u borbu nakon 3-4 godine rata i stradanja civila... Sve mi ovo lici na reprizu rata u BiH. Neko je ovo dobro izrezirao...
Ko koga ovde zajebava, postoji ili uopste taj takozvani IDIL. Cijeli svjet se bori protiv njih a oni napreduju i sire se nidje veze.
Gospodo, amerika nije pobjedila u ratu od 1945 godine... Iako budzet za njihovu vojsku po svijetu iznosti 500 milijardi dolara godisnje, sto je vise od cijelog svijeta zajedno za sve vojske... Sta vam to govori... To zapravo govori da americi nije u interesu da pobjedi u ratovima nego da privatne kompanije uzimaju kesh za drogu (Afganistan), nafta (Irak), Libija etc... htjeli su i Siriju... a osnovni cilj je bio svakako Iran kao najprosperitetnija drzava bliskog istoka. U sustini, ameri peru novac kroz americku vojsku kako bi se pogatile pojedine korporacije i njima nije u interesu porazit drzavu brzo, nego sto duzhe pa izvuci maximum. Ovo sto se sada desilo sa Sirijom, sto Basar al Asad ostaje na vlasti, sto se Rusija umjesala, i sto ce IDIL i ISIL biti sjebani za 10 dana maximalno znaci da je amerika u istinu izgubila rat jer oni nikako nisu htjeli da poraze terorizam, nego da ga koriste kao izgovor. Bolje vremena dolaze, konacno ce americke kompanije i amerika da vidi neimastinu.
Koliko imaš informacija mogo bi da budeš vojni analitičar,al samo treba pdkrijepi argumentima te bljuvotine
Sad kad im Kinezi uvale All You Can Eat "home pets" ={
Al'jazera na aparatima
Kinezi će da im uvale neke svoje proizvode, i ima da im naprave štetu veću nego što im je amerika napravila bombardovanjem. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Dosadan si sa reklamiranjem bloga.
jupiii!!!!!
samo ovaj imam,zasto?