Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po procjeni zlocinaca, idil broji *brojao* 30.000 boraca, dosadasnje akcije sa ovom novijom, dosli smo do brojke da je likvidirano 60% idil boraca. dakle... ... nema potrebe za panikom
neznam ko to sve uspije prebrojati u jeku borbi, ako uzmemo u obzir da svaka strana krije broj žrtava. ne serite više majke vam sa ovakvim informacijama. što se tiče američkih aviona, oni mogu pogoditi samo qurac moj, kao da će njih neko čekati na otvorenom prostoru, oni samo bombarduju civile, a to je žalosno, i infra strukturu koju će naravno kasnije obnavljati uz velike zarade.
Islam ce pobijediti sa tobom ili bez tebe. Medjutim, ti ces bez islama izgubiti i propasti. (Sejh Ahmed Didat-Deedat)
Islam zabranjuje da muslimani udaraju na muslimane... Sejh Kara ben Nemzi