Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista gamad, ugnjetavaju jedne druge.
kako promjenise turci politiku u 3 dana...
Pešmegeri su njima rak rana.Rahmet im duši. ☝
Americka gamad podrzava teroriste !
@Daltonista slazem se sto je apsurdno. Al vidjeli su da od toga nema nista dok rusija stoji iza ledja basaru Al-Asadu.
@Daltonista Asad nije problem nikad ni bio, ljudi su fino zivjeli imali su para u siriju su dolazili turisti. Problem su teroristi pobunjenici sa amerikom i cionistima. Zivjela sirijska armija , zivjela Rusija !
sjetim se one godine 1992 nema EU nema turske pa onda 93 nema ih 94? ...kazu ´´cekajte budite puni nade pa onda ona 95 i sa finalom u srebrenici zavrsi...koju danas ta braa koriste kao reklamu a dje god rat ovi narodu cekajte ...i sad pitam vas jeli su turci i arapi sa obnovom djamije i par turista vase bratstvo mogli kupiti??
Booosnjoci na ovu vijest: ono kad su ti osjecanja pomjesana 😂
doce idil pred Allaha