Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde što ovaj prekodrinski šljam negativno komentariše sve što se borilo protiv genocidaša, ali kako ovi "normalni" makar ne pročitaju tekst pa onda komentarišu.
Nacisti.Shiptari,Ukajina i Izrael.Njima je genocid normalna svar
Koga su to Albanaci i kad gadjali raketama i ubijali djecu? Sa Izraelom se osim srpske vojske i policije koja je i zvanicno pocinila genocid, niko ne moze mjeriti.
Ko i cfmetaljima
Slava Ukraini!!! Smrt negatorima Genocida u BiH!!!
Pa građani Ukrajine, rođeni gore, čuj vjesti albanci, i onda svi mi osuđujemo ako idu iz drugih država.
degeni, zapadni isprdci, kad sam bio u shiptariji vise americkih zastava nego albanskih bas se furaju na klintona hebo im on nanu
Rođeni gore, čitaj. Nego klix objavi tako da krenu komentari
Па управу су. Зашто да не славе Америку? Ратовали за њих, дали им туђу земљу, подржавају их, штите и финансирају. И сад се чудиш?
Ima jedan Ukrajinac u Ukrajinskoj vojsci koji je podrzao Ratka Mladica i govorio je kako je on Heroj i kako je unistio 10 hiljada imigranta terorista taj je danas u naj nacistickoj jedinice u Ukrajinskoj vojsci AZOV, Rusi se sa njima tuku, na kraju krajeva Palestinci su otvoreno podrzail RUsiju prek juce u Palestini na protestima, Izrael prijeti RUsiji da ce poslije Gaze naoruzati Ukrajinu, na TV emisiji RUsije kazu da su IZrael i Ukrajina nacisticke drzave
@goo..3509 Lazes Abdicevac. Taj lik nije danas u ukrajinskoj vojsci!!!