Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi azijski bosnjaci su gori od ovih nasih domacih! A jesu sejtani ovi pakistanski bosnjaci.
ampak, ne nasladjujem se ja nego samo konstariram cinjenicno stanje. a naknon Bugojna i Bosnjakistan postaje prava muslimanska drzava sa svom orjentalnom dinamikom :-)
baliyska posla
Onaj ko se nasladjuje tudjom smrcu ne moze ocekivati nista dobroga u svom vlastitom zivotu. Ja bih malo razmislio prije nego sto bih pisao to sto vi pisete ali eto..svako ima pravo da radi sta hoce samo...
.. najzaostalija regijga na svjetu.. to bi trebalo ograditi zidom zajedno sa djelom avganistana , bacati i rize iz aviona i pustiti da se pobiju medjusobom po serijatskom zakonu ..
zao mi djece i zena ali za muskarce.. malo..malo brate za one divljake ..
ja navijam za sunite.
Jadan li si ti !!!
Vapaji djece osuđene Iranke \"Pomozite našoj majci! Ne dozvolite da je kamenuju!\" Slučaj Iranke osuđene na smrt kamenovanjem zbog preljube privukao je veliku pažnju javnosti. Takvu primitivnu kaznu osudile su mnogobrojne zemlje svijeta, te je pokrenuta kampanja za ukidanje takve kazne. Sud u Tabrizu osudio je 2006. godine Sakineh Mohammadi Ashtiani na kaznu bičevanja zbog \"protuzakonitih\" veza sa dvojicom muškarca nakon smrti muža. Nešto kasnije Iranka je osuđena za prebljubu, iako je tvrdila da je njeno priznanje iznuđeno pod pritiskom. Ashtiani je osuđena nasmrt kamenovanjem i svakog trenutka čega se sprovođenje te presude. Ipak, svjetska javnost se probudila. Pokrenuta je kampanja za spas Iranke, a uključile su se i mnoge slavne osobe, među kojima i glumci Emma Thompson. Colin Firth i Juliette Bionche, zatim modni dizajner Katherine Hamnett, dramski pisac David Hare, te mnogobrojne slavne ličnosti koji zahtijevaju da Ashtiani bude puštena na slobodu.
svaka cast, ovo je vec cifra za respekt :-)