Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba kačit američku zastavu a ne afganistansku, ubijeni su bili američki igrači
kako je ovo napacena zemlja u pm......
ne vidim zastave Avganistana ovdje i na fb
Koliko je ovaj jadni Avganistan unakazen to je nama nezamislivo. Kad ti USA donosi demokratiju i boljitak to izgleda ovako, i nema kraja... samo gore i gore.
Govorite kako je licemjerno što istanbulske žrtve imaju manji značaj od pariških, a kad pogine isti broj ljudi u Avganistanu jedva se skupi 5-6 komentara.
I ovo sebe naziva muslimanom. Pa bolan sveti je mjesec, zadnja trećina puna blagodati. Umjesto da postis, dovis, ibadetis ti odes ubijati ljude. I opee imaš hrabrosti reći da si musliman