Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te ro ri sti cki akt u Bugojnu nije nikada osudjen. Bilo je protesta za prava zivotinja, ali ne protiv tog gnusnog akta. U ovom slucaju je ocigledno sta to znaci. SUTNJA JE ODOBRAVANJE.
uspjesne integracije u drustvo? po komentatorima vidim da zamisljaju ici \"sa te ro ri zmom u EU\"? mozes mislit kako ce ih s tim stavom tamo \"lijepo\" docekati.... jasta ce ha ha ha
ako zelite da napravite profesionalan websajt posjetite web adresu w.w.w. napraviwebsajt tacka c.o.m
Treba tebe zaliti benzinom i zapaliti...a vatru odrzavati drvenim skulpturama isusa. A krstasima generalno treba nabijati one dvometarske krstove u anus...i ostaviti ih tako da uzivaju i svrsavaju.
Jake \"odbrane\" pobiješ ni kriv ni dužan narod koji je sletio na aerodrom.
Pa to je bar lahko: Vojna agresija od strane kršćana i jevreja naziva se \'uvođenje demokracije\'. Odbrana od strane muslimana naziva se terorizam. Vremena su teška, Evropa i Zapad su danas muslimanima ono što su bile jevrejima za vrijeme Oca Evropske Unije - Adolfa Hitlera.
Imam najbolji patent za sprecavanje napada od islamskih fundametalista. Prosto kao pasulj! Svi znamo da su to ljudi koji su primitvcii,zaostali /nisu pravi i posteni muslimani/,koji vjeruju u neki novi zivot u raju sa stotinama lijepih zena.Ma koliko su zaostali,ipak znaju sta su svinje i toga se boje kao djavo krsta.Svinjetina je za njih pakao. Svaki put kada takav neki islamski samoubica ucini nesto,potrebno je samo da mu nadlezni organi pokupe ostatke dijelova tijela i sahrane sa svinjskim mesom,usi ,noge,i svinjska glava i to prikazu javno.Nakon toga vise nikada niko nece to uraditi.Tad samoubice mogu da promjene taktiku i bacaju bombe kao anonimci.,ali u ovom slucaju ako ih uhvate samo treba da ih ubace u zatvor da spavaju sa svinjama i jedu sa njima.Ako je rijec o lesevima,onda treba da ih ubace u citavu svinju kojoj je izvadjena utroba,tako da mi mogli ubaciti les unutra i tako ih sahrane.Nakon toga nece vise biti samoubica.! Tako rade Izraelci!
OD SVIH KOMENTARA 3 NORMALNA !!!! OVO OSTALO SVE GO KRETEN !!!!
To su naša braća učinila...
Pitanje Koja je razlika izmedju terorizma i vojne agresije jedne drzave na narod i teritoriju neke X drzave ?? Pokusavam naci odgovor... Neko zna???
....ljudi,osudite nasilje ma kakvo ono bilo i ko god da ga je pocinio......
Pravoslavci nebeski narodi ponovo lete BOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMM
gledaj smrdalja @ kobilic i blow me ... turska unucad , :))) aj kolika je \"velika smrdija\".. uz pomoc \"jna\" i smrdskog \"junastva\".... odbranili su i KOCOBO, :))
Komsic je izjavio da postoji dokument kojim je Alija davao Srbima RS prije Dejtona. Ovim izjavama i vasim akcijama (tihim genocidom - sistematskim iseljavanjem ne-muslimana sa podrucja Federacije zadnjih 20 godina) vi svaki dan sve vise dajete Srbima za pravo.
joj sto vas loze ljudi,snjimili napad,i vi se lozite,ovo je snimljeno sa glumcima i statistima,i baje vam proture vijest kao pravu ..
Meni zaista nije jasno kako su ti rusi doživjeli da im se tako nešto dešava?Ko čini te samoubilačke napade i zašto?Nažalost,ma kako bilio uvijek stradaju nedužni civili a oni koji bi trebali odgovarati su negdje debelo zaštićeni i skriveni od pravde!
A jel se ti dicis sto je \"jaca rs\"????? Pa dju*bre jedno, sjeti se, ako imalo imas savjesti, kako je ta \"rs\" nastala?! I nemoj da poredis BiH sa tamo nekih drugih zemljama......jer ovo sto je danas BiH, to je PROIZVOD od VAS CE.TNIKA; t.j Bosanskih pravoslavca.....GENOCIDA!