Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to Obama poslo svog agenta da ga prisluškuje. U rancu mu našli "portable" radio-odašiljač....hahahahaha... Gle kad se narančasti povodom ovog opet preko twittera oglasi...jedva čekam koju će glupost sad izvalit.
El mexicano..
Tamo svaka druga osoba nosi Jan Sport bag pack...
Mozda je covjek kreno u ribolov pa stavio stap i ruksak na ledza.Znao da imaju tamo dobrih riba a posebno mladica poput Melanije
Možda se Trump prerušio kao Seka Izetbegović u Kliničkom centru, da tajno provjeri kako rade uposlenici Bijele kuće kad njega nema?
Kolinda se sunjala.
Ovaj kako je započeo, još od predizborne kampanje , da Bog da da doživi kraj mandata ...
Pa šta,koga je briga???
Coek ponjeo ruksak krenuo u ribolov, ovakvih osoba sa ruksakom ja vidjam svaki dan.
jest, ponjeo je garant!