Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... A fotografija sa skupa potpuno drugacije orijentacije. Ima li u klixu ko da zna njemački?
takve slike se desavaju levicarima i slugama bez mozga redovno
Na slici protestuju protiv nacista i žele dobrodošlicu izbjeglicama. Eto ko drži portal i zarađuje klikove na nacionalnim komentarima, nepismeni "novinari" koji u 2016. godini u doba interneta ne znaju šta znači Welcome
A skup predvodi neki ciko sa brcicima...ovako je bilo i 32 u Minhenu.
Ma jebite se svaburine ima da ih sve primite,pamakar vas sve digli u zrak.Vi ste tamo u Siriji sve zakuvai sad jedite svoja govna.
...3 napadača od 1.000.000 useljenika. da je tako unas bilo 90-ih, ratovalo bi petrnest duša.
vreme je da priznam muhamed je bio u pravu koji god narod dozvoli da mu vlada zena bice jeben i treba da bude jeben
Stani der, upravo danas upravo direktor CIE izjavi da je došlo vrijeme da Sirija više ne bude jedna država. Je li to razlog zašto je i protiv protivljenja Nijemaca Angela primala izbjeglice ? Dozvolite da primijetim, i Turska ima finih šavova po kojima bi se dala brzo pocijepat. Je li ona sljedeća trebala biti na redu ? Mislim poslije Sirije ? Ima ovih radova , koliko hoćeš.
nece nikad ozbiljnije na turke krenut ,ovi bi odma otisli rusima da cvile iako su dosad sa osmehom ubijali iz zasjede ruske pilote turski mentalitet ,trazili bi za tatu koga su sutirali do dana prije
@vlado654 Pa zato to i hoda ovako sa Sirijom krvavo. I Turska i Iran znaju da su scenaristi revolucija sljedeći na listi, pa razvlače do sudnjeg dana. Amerika je samo izvođač, a scenarista je pa znate već jevrejski lobi ! NA kraju će cijeli islamski svijet biti porobljen od Izraela.
ne treba sve stavljati u isti kos na zalost mnogi ce zbog pojedinaca ustati uskraceni za bolji zivot
znaci da nemci budu gradjani druge klase i da moraju finansirat i hranit mudzahedine zbog nekakvih ludaka na vlasti koji zbog ideologije i profitiranja izdaju narod srbi su to prosli ,kako im se isplatilo
Angela je prije svega bila covjek,primila je te ljude,kojima je pomoć bila neophodna,sad je druga prica sto su kozojebi iskoristili izbjeglice da se uvuku u Njemacku,za to ona nije kriva.
ko je kriv narod koji mora da ispasta ili femijace koje laju da evropske zene moraju da svate da nije puno strasno ako te siluje kozojeb iz afrike ,al da je puno strasno ako mali hanc nesvaca da ima "musku belu privilegiju"
pa velikim dijelom je. ako je htjela izbjeglice mogla je (i trebela) fino organizirati transport od Sirije do Njemacke, a ne mrcvariti i ljude od kojih su se mnogi utopili, poticati krijumcarenje na taj nacin i na kraju jebati u mozak sve druge zemlje kroz koje su ti ljudi prolazili.
na protestima sve izbjeglice..
Pisam im se na proteste