Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je Sarajevu bila pucnjava vikali bi BRUDAAA MOJ
Jala Brat i Insekt Corelli
*Hala moliću!
Na srpskom, na srpskom!! To je srpska uzrecica! Srbi sa vise od 99,9% vjerovatnoce!
500€ da slovenac nije bio
Znaci Bosanci nisu.. jer se u Bosni vice Buuraaaaz Al poceli po Becu pucati.... zamisli Wiena nekad grad walcera i uopste kulture.. Austrijanci upoznajte Srbe
Bosanci u EU viču "zemo", tako da nema potrebe da se lažemo....
Nije jasno na kojem jeziku je ovo izgovoreno. Naime, na srpskom jeziku se ova rijec kaze "Brat". Na hrvatskom jeziku se ova rijec govori potpuno drugacije, kaze se "Brat" dok je bosanski jezik medjutim potpuno drugaciji od ove prve dvije varijante i ovo se na bosanskom jeziku kaze "Brat". Ali, hercegovacki jezik je zanimljiv jer je slican bosanskom jeziku i ima mnogo slicnih skoro istih semantickih konotacija te se ova rijec na hercegovackom jeziku kaze "Brat"
dok je crnski jezik mozda i najinteresantnijih od svih jezika naime na crnskom jeziku se ova rijec kaze...ja mislim da nema sansi da pogodite kako se to kaze Na crnskom se kaze, pazite dobro - "Brat" dok je gorski jezik potpuno drugaciji od svih ovih varijanti i na gorskom se ova rijec kaze "Brat"
pa cak i na ruskom ukrajinskom itd itd se takodje kaze brat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaze, litvanski novinar izjavio da je kriva "bosanska mafija", jer je čuo da se učesnici oslovljavaju na jednom od slovenskih jezika sa "brate, brate". Pa na kakvom smo mi to glasu tamo?
Mozda su i migranti....znaju reci -brate daj marku-
Srpski kriminalni obracun. https://www.kurir.rs/planeta/austrija/3176601/pucnjava-u-becu-krvavi-obracun-u-restoranu-u-centru-ima-ranjenih-kordoni-policije-zapecatili-oblast
U Beču je mala Srbija, na sakom ćošku brate ili brateee.
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Garant bosnjo
"na nekom od slavenskih jezika" ... šta, više ne smije da se spomije srpski jezik?
Gdje je drinski da potvrdi ono sto je govorio da Bosnjaci samo sto ne pocnu pucati po Evropi hahahaha evo izgleda poceli smo
Možda ste ga upravo upucali u Beču
@RatkovDzemat Ne izlazi taj iz kuće.
sigurno je bia tema ko je poceo rat
Jesu li članovi SDA zločinačke organizacije obaviješteni da su prije par minuta izgubili vlast u općini važnijoj od svih općina? Zašto Klix šuti da ovo objavi? Čeka li saopštenje iz centrale...Nešto mi se crveni pred očima. Centar je opet crven..a crvena je najljepša boja.