Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaahahahahhah kao kec na desetku za cip teoreticare, sad ce krenuti "jesmo li vam rekli" 😂😂😂😂😂
Jel se sa tim chipom kada te chipiraju dobije besplatan brzi internet? 😁
Joj sad kad maloumni bošnjo pocne da raspravlja o cipovima, po kladionicama i birtijama.. FUJ!
@lajkujMe Da, preko laptopa i mobitela neko moze znati sta gledam, tipkam, gdje sam. To sam prihvatio svojevoljno jer me niko nije prisilio da ugradim telefon u g.z.cu. Cip ide u tijelo, razlika ogromna, i tad nije stvar samo "pracenja" nego tijela, i onog sto se dogadja u njem, i onog sto moze biti zlouporabom, i onog cime ce se najlakse ukloniti ili porobiti "visak populacije".
wauuuu jesi pametan 😎
Eto vidis cipovi :))))
Na VI sam tehnologijom a sugovornik mi napredan. Ja protiv tijeh cipova a on za. Ja zatucan a on napredan. Iskasljem promisao ka tehnologijama i postanem vatreniji zagovornik nauke od mog sugovornika. "Samo tehnologija", velim. -Nadoso si, odgovara. -Cipom ce moci i ubijati ljude klikom, kazem. -Al ga pretjera, odgovara. Ne pretjerujem, sad si ti zatucan!
Bill Gates: Resistance is futile
Ja što ova korona ubrza tehnologiju.
Hebo vas vise test. goni ga u p. materinu....
Otpor cipovima nije otporom tehnologiji u medicini. Ko se buni za bajpas, za ugradnju metala u kost? Idemo na ultra zvuk, na struju ( galvanske terapije)...ne negiramo ni medicinu ni tehnologiju. Cipovanje je nesto najgore sto se moze desiti covjecanstvu. Ne kazem da ce prva cipiranja rezultirati pogromom, ali prva su pripremom za naredna.
@cujipocuj Tvoj mobitel je skup cipova, prati te lokacijski, gdje si i s kim bio u koje doba, snima ti glas, snima te kamerom, zna s kim pricas, i zna sta te interesuje, zna da li gledas pornice ili dokumentarce. I sve to s tvojom dozvolom a ti se bojis nekakvih vakcina s cipovima. Ako se bojis baci onda i mobitel i svaki drugi elektronski uredjaj koji se povezuje na internet.
Univerzitet u sarajevu na aparatima. Jesu nasi ikad nesto izumili a zezaju travnik.
Darpa ( Ministarstvo odbrane SAD ) finansira: - Profusa, kompanija za razvoj bioloskih rjesenja u oblasti tehnologije, RTI INTERNATIONAL, neprofitna organizacija, Imperijalni koledz-Lodon, i mnoge druge. Kako ovce zure s cipovima. One vide samo koronu, strahuju samo od kovida, furaju se na govor struke, i misle da svijet postoji da bi neko njih zastitio i ugodio im.
Ma oni su navalili da nas čipuju pa Bog ti duša...
Sve lazete!!
Dovoljno je samo tri do pet VIRIONA a ne virusa, da bi se pouzdano generisao signal...
Wow sta su razvili