Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako možeš , bolan , uporediti republiku srpsku i npr kataloniju , kosovo... kako možeš uporediti nešto što je nastalo prije 15-tak godina na krvi i smrti.na genocidu,uništavanju ,silovanju i da ne nabrajam dalje... sa ovim regijama koje imaju svoje dugogodišnje postojanje , tradiciju , kulturu... šta je tradicija i kultura republike srpske? nož,žica,masakar , klanje , silovanje,strijeljanje , granatiranje, mučenje,koncetracioni logori... kako te nije , bolan sramota?! a ako te nije sramota onda to dovoljno govori o tebi kao osobi...
teksto kakva RS , ona je silom namentnuta i tako ce se ukinut... 1. SAD nece nikad dati da se RS osamostali jer bi se Rusi tu nastanili 2. Ako bi se ukinula to bi bio novi balkanski rat...
scak ima pravo na samoopredjeljenje: kosovo, katalonija, republika srpska, korzika, sjeverni kipar...
a da mi na vrijeme pocnemo graditi zid dok nije rat izbio u evropi :D
Primjer je i Francuska. I na Korzici su organizirali prosjede kako bi se odvojili od Francuske. Svi protestiraju, al izgleda ništa od toga.
noramlne kad nemaju u susjedstvu ogure praljude vlahe pa mora da bude mira.....
Nikad nece imati mira, kazes? Jes da i oni imaju slicne trzavice kao i mi u BIH ali u spaniji je mir i bice mir. Takvih slucajeva u svijetu ima mali milion.
@sta ces U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Nazalost to je tako.
Spanija nikada nece imati mira, niti ce se gradjani spanije ikada smatrati jednom nacijom. Razlog za ovo leži u činjenici da je ova država nastala na krvavom pokolju autothonog stanovništva Španije koje je prihvatilo vjeru islam. Slično ako u našoj BiH.