Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rajh je znao ko ne valja (srbi, cigani i jevreji) i hvala mu na tome
Srbi su htjeli sa Hitlerom ali ih je on odbio jer nisu bjela rasa. Njemci su jos 30ih imali DNK analize.Njemci su u nacionalnu gardu primali samo cistokrvne bjelce.
Radio sam u Bruchsalu u njemackoj vojarni i da se primjetiti da tamo nema nijednog smrdljivog arapa,crnca i ostalih divljaka... takoder u sred Heilbrona imate spomenik poginulim njemackim vojnicima u Leningradu, naravno bez nacistickih simbola. Samo budala misli da svabo ne voli svoju zemlju i svoju povijest
Sta je canifa poturice? Ja radim u tyssenkrupp(strojarstvo) crkni u bosanskoj bjedi
-- Ko to drži u kasarnama mora biti ekstremist ? Pa drži ih Kolinda pored svog kreveta, pa opet ekstremisti joj nisu u Hrvatskoj nego u dijelu BiH ! A šta tek reči za budućeg člana vlade Hasanbegovića i ostale članove novog ektremnog partnera za koje sadašnji ekstremni HDZ izgleda kao ... kloster časnih sestara ??
@frka HSP je ponos! -U- vijek znao stati -U- kraj vlasima...
@Vlaxomicin Ja u sadašnjem trenutku nebih nikoga od Hrvata iz Sabora ili HNSa mogao odvajati od U. Čovjek nije siguran ni u Lijanovića ako mu tužioci kažu, da se počne pozdravljat ustaškim pozdravom. SIla boga ne moli !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Hitler pobjedi sad bi pisali na njemackom
mislite "kasarne", a ne "barake"....
vojarna..je pravilno