Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se očito radi o vjerskim uvjerenjima, odnosno o protestu protiv kamate koju ta banka zaračunava svojim klijentima, a koja je haram. Bravo Al Kaida, u borbu za ukidanje, ili barem snižavanje kamata. Očito je da u sefu nije bilo love, pa se sad vadi na vjerske pobude. :)
moze li proci bar jedna hefta da religija mira i tolerancije ne napravi neko zestoko sra.nje u europi ?! izgleda da ne moze a svakim danom bice i sve gore sa \'miroljubivom religijom\' ...
Nisam ucio knjizevnost i jezik,ali taokinja je los izraz.Sram da vas bude kakvi kvazi novinari rade za vas.
Taokinja ! Postali ste bolji i od FahrA!
17:12 http://24ur.com/novice/crna-kronika/toulouse-moski-v-banki-drzi-talce.html
srecom pa su krscani kroz historiju uvijek bili dobri momci... ;)
Francuska je napravila veliku gresku sto nije izbacila ilegalce dok je jos mogla..sad nek pati.
Al- Kaida .. ma bas ... Zar fkt zelite toliko da ocrnite islam ?
AL.LAH AKBAR!!
u srpskom i hrvatskom jeziku kada se pominje osoba u generalnom smislu bez oznacavanja pola, kaze se \"oslobodjen jos jedan taoc\"; kasnije u tekstu se moze potvrditi pol osobe. \"Taokinja\" kao izraz NE POSTOJI.
Da li je i ovaj iz MAOCE ili nekog drugog HUMANITARNOG RASADNIKA DOBROTVORA?
Sve propaganda za propagandom. Francuska je shvatila koliki je priraštaj muslimanskog stanovništva u zadnje vrijeme i ako se ovako nastavi do 2030 bit će više muslimana od kršćana u Francuskoj. I sad su našli kako da riješe problem - montiranjem terorističkih aktivnosti nad nedužnim građanima Francuske. Ko vjeruje u ovo što mu mediji plasiraju u velikoj je zabludi!
Vidite sta rade ovi vasi? Pa sad recite da niste teroristi.
taokinja??????????????
ah tog teroriste jeste kilav, mora da je mosnjak hahahahaha