Neredi se nastavljaju
0
U Bahreinu ranjeno više od 60 ljudi
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed freedom is not freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pentagon: Američke vojne baze nisu ugrožene neredima Protesti u Manami za sada ne utiču na vojno prisustvo SAD u Bahreinu, gde je sedište Pete flote, niti ima potrebe za evakuacijom porodica američkih vojnika, naveo je Pentagon.\"Protesti se odvijaju daleko od baze\", rekao je portparol Pentagona pukovnik Dejvid Lapan, precizirajući da su vojnici SAD ipak upozoreni da se ne približavaju mestima na kojima se održavaju protesti.U Manami se nalazi oko 4,200 američkih vojnika, a Peta flota je zadužena za nadgledanje pomorskih ruta koje koriste naftni tankeri, kao i za podršku operacijama u Avganistanu i motrenje na aktivnosti Irana.
Bahrein danas - (uznemirujuce snimke) http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2011/02/20112184122210251.html
Saudijska Arabija poslala je vojsku vladi Bahreina kako bi suzbili protiv vladine proteste rekao je jedan politicki analiticar za Press TV. Americka i Britanska vlada na to sute. 16. Veljača 2011 god -Usljed napada policije jedna zena (sitkinja) je povrijedena. http://www.youtube.com/watch?v=6KxccpD7EcI&feature=related