Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mrtvih što je najvažnije.
@bulevarčiću istrage kod ovakvih događaja traju mjesecima.Za preliminarnu istragu je potrebno 7-8 dana.Vode je tužilaštva,kompanije ,zinteresovane strane.Istragu vode timovi inženjera,forenzičari,po potrebi patolozi.Ne može jedan neuki Srbin u pokušaju znati šta je po srijedi.Jer da može , onda bi on bio na čelu tima koji će ispitivati stvari :)
Al je ova 2020. krenula loše... da na hajr okrene
zavisi koje vijesti citas, po ovom tabloidu klixu svaka godina lose pocne i zavrsi
Sve više avionskih nesreća...
opet boeing
Da se povrijeđeni što prije oporave. 🙏🏻
Strasno
hvala Bogu nije, nema zrtava
Prije dvije godine (14.01.2018) slicna stvar im se desila na aerodromu u Trabzonu. Pegasus ocito treba izbjegavati. Turkish airlines je malo skuplji a 10 puta bolji.
E Klix...i ti si spao na novinare sa vikend diplomama....na pocetku teksta "pri polijetanju" , na kraju teksta "pri slijetanju"....a onda nakon komentara citalaca ispravljate gresku.... jadno....
Elektromagnetno ometanje uveliko u upotrebi.Adresa je, jedna bijela kućica.
Baš mi je žao... Ogromna trauma za sve koji su bili u avionu, samo poželiti da se povrijeđeni što prije oporave i da se ovakve stvari više ne ponove..
Jel pri polijetanju ili slijetanju, skontajte malo
I u nesreći ima sreće...