Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno glupa drzava
Eto nek su ti dobre ove gdje je nevakcinisanih 70% i isto toliko nezaposlenih i nepismenih
Moraćeš iči u Afričke zemlje ili u šume Amazona. Tamo neće biti obavezna vakcinacija.
nije Hićo slučajno Austrijanac. Krv nije voda. Čuj obavezno vakcinisanje svakih 4 mjeseca?1 Moraš biti malouman da si to dozvoliš.
Kad postane zakonska obaveza i kod nas, al če biti navala za vakcinaciju. Morate antivakseri već razmišljati koju će te vakcinu primiti, kazne su žestoke. Demokratije nema, a nikad je nije ni bilo, da je ima, ne bi na vlasti 30 godina bili Čović, Izetbegović, Komšić, Dodik, sve bogatiji od bogatijeg.
ja vam samo iz licnog iskustva mogu reci ako volite svoju porodicu pogotovo ako su starji obavezno morate vakcinisati i vas tj
Sramotna odluka. Austrijski ministar zdravlja dolazi iz stranke zelenih (Die Grünen). U današnjoj Evropi to su pravi nasljednici nacista. Ostaje još Ustavni sud koji može zaustaviti provođenje ovog zakona. Vidjet ćemo jesu li i oni samo produžena ruka politike.
Jadna i cemerna zemlja i ovi nasi balkanci u njoj
Hjoooj bice posla za pravnike kad se ovo govno od korone zavrsi odnosno ne zavrsi...
Nisam antivaxer, primio sam sva moguca cjepiva, dijete sam cijepio takodjer sve uredno kako treba, ali ovo cjepivo NE ZELIM da primim
Primićeš Walter,primićeš...Samo opušteno.
Nećemo te ni pitati, na spavanju ćeš primiti.
Vraćam se majci u Bosnu. Halid Bešlić
Sad se vidi odakle je Hitler dosao
Nista pakujem kofere i nazad u Bih
Da budemo realni odmah bih se spakovao i otisao iz te drzave vi (drzava austrija) krsite sva moguca prava ja bih vas tuzijo 100% treba odmah usput i mjenjati kanzelara totalna glupoća vlada,propast drzava tu nema dalje.prvo nikad za nikad a drugo odmah selidba iz drzave,sreca pa nezivim tu ali da sam prvo tuzba sto posto trziti prava svoja ako ne onda selidba tu nema sta.nece niko na mene experimentisati kako mu je po volji danas.
Tuzijo bi ih ahahaha evo usrala se komplet austrija
Dokle je došlo kad desničari brane ljudska prava, a ljevica spava
Ovo kad bi se desilo i da sam tu u Austriji istog bi trena otisao iz tog fasizma, lijepa BiH..
Biće i kod nas ako narod poleti za el. potvrdu. Onda kreće ucjenjivanje
to i nije tolika tragedija koliko je tragedija što austrijanci misle da im vakcina spašava život. vjerovatno još vjeruju i da im respirator život spašava ako obole od korone.
Uskoro ce nevakcinisani moci samo donje svire svirat
E jeste poletili da se vakcinisete,pandemija haman gotova Ko do sad nije,nek se i ne vakcinise