Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primitivci ko i braca im smrdi
Sve ce im se obiti o vlastotoj glavi, samo polako... PS: Stoko fasisticka, odite do Kostantinopolja pa vidite kako vam Turci vec 600 godina cuvaju vase bogomolje, odite, vidite, vratite se i zapalite jos koju dzamiju!!!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UUUUUUUUUUUUUUUU
@ars.... 1. muslimani u spaniji su bili takodje i lokalni romani i gothi, ne samo arapi 2. u Europi poslije WWII najveci neprijatelji mira su bili Pravoslavci 3. Uzalud se tjesis i umisljas da si dio civilizovanog Kriscanstva. Pravoslavna vjera je jako divlja i ksenofobicna. Mogli su to svi primjetiti u zadnjim ratovima u HR i BiH. Nisi jednom katoliku ni do koljena.
To ovi krivoslavci...
\"miroljubivi\" vlasi.
Ocigledno je da je sa-x i te kako pristrasan cim ovu beznacajnu vijest izdize iznad svih a ne objavljuje, recimo, ovu nigdje: U sukobu muslimana i hrišćana u egipatskoj prestonici Kairu poginulo je najmanje 12 ljudi, dok je više od 230 ranjeno, a tokom sukoba su zapaljene i dve hrišćanske crkve
poslanik vam bio p3d0fil,progonio pesnike,zagovarao nasilje,uzeo snajku za zenu prinosite krvave zrtve kurbane klanjate se kamenju! zagovarate kult coveka,i to izvitoperenog ne smete kritikovati muhameda gde god da ste nemiri i nasilje unosite gde god ste bili ili ste sad,napravili ste posast od tih krajeva! egipat bio zitnica sveta persija bila svetska sila sve kulture vas prevazisle,cak i hinduska! niste humani,kaznjavate kidanjem udova i odsecanjem glava! uvijate zene! uvili ste balkan u crno! i sve regione gde ste bili!
a sta ce dzamija u spaniji?..podigli je arapi,okupatori,kao simbol okupacije mogla je samo biti ili crkva ili rusevina! nema muslimana i mirna spanija! ko vas ima u komsiluku taj je rekao zbogom miru!
Poslije jevreja , vjernicima su najveci neprijatelji pravoslavci
KRIvoslavcima odgovara t.e.r.o.r.i.z.a.m bas se nekako veze za njih........
ARS: ti neupučeni stvoru. AJA SOFIJA trenutno nije ni crkva, a niti džamija, nego muzej. tako da znaš. koliko su katolici / križari po Španiji džamija pretvorili u crkve..
nema rasprave mi trebamo istom mjerom vracati milo za drago j-bo kulturu palimo njihove lazne kuce ... kuce u kojima proizvode kolja-ce samo slozno
samo unistiti ortodox i na svijetu bi bio mir
naravno da ce potpaliti!...sta ce dzamija u grckoj! neka idu u arabiju,stoka islamska najbolje da se ne pojavljuje! samo sire zarazu,bolest,laz,i terorizam ko je doneo u staru sfrj variolu veru,jedan vas hadzija iz meke,neka kalastura prenela bolest! A KAKO CUVAJU BOGOMOLJE PO TURSKOJ,JEL HOCES DA KAZES DA JE AJA SOFIJA CRKVA I DA IMA OLTAR ILI JE DZAMIJA! VI STE BOLEST OTPAD I STOKA!
Zar se treba čuditi ovom vandalskom postupku.Ista je to primitivna vjera zasnovana na nekakvom trojstvu u kojem se nezna ko je ko.Bog otac,sin Božiji, majka Božija.Ko da u ovo povjeruje.Mumini i pametni neće sigurno.Primitivci ipiromani, zadojeni prostaklukom koji smo i mi nažalost okusili pokušavaju ugasiti svijetlo istine koje se širi ovom napačenom zemaljskom kuglom.Grci i polutuci ista bagra i šta drugo od njih očekivati.FUJ.
sto im nedaju koju dzamiju ..svi albanci poskusavju da pobjegnu na socijak=lu u grcku