Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD ima smrtnu kaznu - nema problema Turska, S.Arabija imaju smrtnu kaznu - barbari, primitivci, krsioci ljudskih prava! hebes logiku :)
Kada krenem ne mogu da stanem :) Osladilo im se . Koliku ti Dželati imaju platu ?
Šta kaže Amnesty international za ovo? Ili su oni samo zaduženi samo za Tursku, Iran i Saudijsku Arabiju?
@Darko12 Pa oni su ameri lol
A pozivate Tursku da ne uvodi smrtnu kaznu, a vi je sprovodite...
@master_forever A ti ne bi uvodio smrtnu kaznu, da ti neko u ime nekog stranog poretka pobije narod, tenkovima, helikopterima, mitraljezima...u ime necije tudje politike?
@guzarcurguzI4 Ciji ste vi narod ubijali stotine godina i posijali vasu prljavu spermu po lijepom i ponosnom Balkanu? Da li je to vrijedno smrtne kazne? Mogu li ja tebe da roknem ili tvoju brkatu majku, zbog zuluma koji ste vi nama cinili stotine godina? Jos te nije stid doci na ovaj portal, kopije prljavo azijatsko.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)