Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš nekako bistro i obzirno izgledaju
a ima toga svugdje, al njakako ju es aj prednjaci u ovim boleštinjama.
Ko bi reko, baš me podsjećaju nekako na naše komšije 92’
U Americi je to vise postalo normalno. Ja svako malo procitam kako je neko dijete tamo nestalo, a ovi slucajevi otmice su svakodnevnica.
Ćega sve nema u toj Americi, bolje vam je da vam i ne prićam..
Plastično bure kiseline i spuštati ih po 1cm dnevno sa nogama prema dole 😉
Ja faca
na zahodu nič novega
I treba ove mestikose sve iscerati i napraviti zid..Oni su ko djiksoni..
ubiti..........odmah
Je'l moguće da niko nije primijetio da su ovo 2 debili i da ne bi mogli biti usvojitelji? Da li je neko provjeravao kako žive prethodno usvojena djeca kad su im davali na usvajanje 2, 3 ili 4 dijete? Je'l ko tu ranije usvojenu djecu tad pitao kako im je? Ili je država jedva čekala da ih skine sa grbače!
Lice mi na punicu i punca tita mi.
I kad osude i zatvore ove monstrume, u zatvoru će imati 20 puta bolje uslove nego što su oni jadnoj djeci priuštili. Pravda i zakon su nažalost dvije odvojene kategorije...
VAKO SU NAS 4 GODINE PA NASTAVILI.....................U SARAJEVU MISLIM
Mozak u Alfa rezimu.
Mi IZ SDA smatramo da je ovo odgoj u kojem se jasno odijeli muškarac od dječaka i žena od djevojčice , odgoj kojim se mladim ljudima na vrijeme objasni da život nije igra. Bravo za obitelj Gutierrez
Napravil ti majci sina a sebi brata ?
Face iz horor filmova :(