Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene interesuje kako one zene mogu jesti kada im je sve pokriveno ? koji je to idiotizam uopste da se zene pokrivaju ? nisam musliman ali sto sigurno nema u vasjoj svetoj knjizi ? pogotovo se pokriti sa crnom tkaninom po onoj vrucini? a muskarci i laganin bjelim plahtama ..
koja kretenska zemlja.. da nije nafte bili bi kao i nekada i najzaostalija na svjetu.. ovako engelzi ameri i francuzi uzimaju lovu a ostavljaju onim pritimcima da maltretrijau l\\jude sa vjerom
Trebalo bi sve ovew nase jadnike koje su zaveli vehabizam i njihovi dolari poslati bar turisticki na radnu terapiju u Arabiju pod okupacijom americko-britansko izraelskaih sluga, zlocinaca Sauda.
S. bolesnoj sekti vehabizmu i njihovim krstasko-cionistickim mentorima!
ta nemojte kasti!!!
40 milijardi dolara za 78 Aviona –( BAE) – izvozi“ Tajfun“ u Saudijsku Arabiju (tekst i slike)- http://www.armyinfoforum.org/index.php/topic,2067.0.html