"Za bratstvo koje prelazi granice"
53
U Ankari održana Bosanska noć povodom Ramazana
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti i takvi kao ti nikada necete uspjeti istjerati tursku niti islam iz BIH niste uspjeli 92-95 kada muslimani nisu imali oruzja pa necete ni sada kad je stanje malo bolje to je prvo a drugo da turska na ove prostore nije dosla ne samo bosna vec i srbija pa cak i hrvatska nebi imali pola rijecnika zivljela Bosna i bit ce inat vama prkosna a kome se nesvidja ovaka kakva je bujrum iz nje idite gdje je bolje sretan put ;)
nije to bosanska noć, već muslimanska noć. nisu ostali narodi koji žive u bosni muslimani. ovo je religijski (nacionalni) susret, a ne državni.
koja je razlika izmedju religije, sekte i paganstva? u broju sljedbenika i jacini medija.
i ja sam paganin
za @AK 47, E moja avetinjo nepismena-pa sta ti je Islam nego Paganska sekta. Procitaj knijigu Dena Berstajna ako razumijes Engleski.Den Berstajn je najveci i najpriznatiji analitizar filozofije religije.Moja avetinjo i Hriscanstvo je Paganska sekta.Meka je Pagansko hodocasce. Ne budi bolan ovca. Znas li ti ko je bio Bog dionis,Bog Oziris,Bog Mitra [koji se slavio 22-25 decembra].Znas li ti zasto je Tito uzeo 25-maj za dan svog rodjenja ?
Ја се радо сјетим узаврелих сребреничких ноћи 1995. године. Који је то секс био. Нисам знао да су њихове жене толико промискуитентне. Просто су чекале у реду. Клече у реду и чекају да приме набрекле српске прангије.
još jedan od dokaza da su genocidni smrdljivi lasi pagani,nisu čak ni prdoslavci, da su prdoslavci bili bi danas u crkvi jer je nedjelja, no s obzirom da se oni nisu odrekli svojih paganskih običaja i vjere samo se riječima busaju u prsa da su kršćani sa mnoštvom paganskih rituala i običaja
Pa i na Olimpijadi smo dobili zlato. srebro i bronzu iz tekvondoa i streljaštva:) Stoga Bozkurte čuvaj se mnogo smo jaki:))
Ako tako nastavite završićete svi u Ankari i Turskoj, kad je toliko volite i prizivate rat!!
\'\'Oj Poturci po cem ste vi Turci, jel zbog nosnje ili zbog adete, jel po krvi Turskoga mileta, il\' ste Turci zbog njihovoe vjere, kada se to u jedno sabere, vi nijeste narod od junaka, vec ste kleti otpad od Turaka.\'\'
DANAS JE ADMIN VLAŠE GENOCIDNO, PA SU DOPUŠTENI KOMENTARI NA SVIM ČLANCIMA...AL NEMA VEZE NEK VLAHADIJA RADI NEDELJOM, VAZDA SU BILE SLUGE NA OVIM PROSTORIMA... ZIVJELA ISLAMSKA REPUBLIKA BIH @Hilmo Smrdiš bosanceros , a opasno tukneš !
zasto onda kriviti neduznu bracu hrvate za zlocine u ndh i jasenovcu, za nedavno protjerivanje srba iz knina i slavonije, kad su glavni krivci turci i nacisticka njemacka?
@dadobanja.. ja sam cesto na svojoj djed.ovini sto ti nazivas dom.ovinom, pa kla.njam na.maz u dza.miji u vla.senici i onda odem na me.zarje...i vidim sta ste radili, i onda plac.em od mr.znje i bije.sa i molim drag.og b.oga da bude r.at da vas sve pok.oljemo. ..vi ste gen.ocidasi, i vaz.da cete bit...ziv.iti na krv.avim prag.ovima, i spav.atte na nisani.ma nevin.ih mak.uma...
Kakve gluposti valjate!!Dok god se budete predstavljali kao jadnici, vječno ugroženi bićete inferiorni !!! Halo pa tolike Srbe protjera , nisu sigurno sami!!Pa i oni su žrtve Alijine fundamentalističke ideje promovisane u Islamskoj deklaraciji!!! Svi su narodi žrtve rata, i dok se to ne prihvati nema napredka; ovako prethodi samo raspad kojeg najviše ustvari Muslimani i potenciraju!!Pa nastavite samo tako jadnički da se predstavljate!!!
@Banja luka kao BOSNJAK i ne smijes i nemas prava traziti nikakav PRAVA na svojoj rodnoj zemlji BiH-posebno ne neka \"PRAVA\" od PETOKOLONASKIH GENOCIDNIH FASISTA SRBA u nepostojecoj \"RS\" koja trenutno prezivljava na masovnim grobnicama muslimana ali i katolika!Ta Turska ko.piladija nece vladati svojoj zrtvi,Ni Bosnjaku ni Hrvatu a posebno nece vladati u BOSNJACKOJ BiH!!Zapamti sta sam ti napisao!
@Banja Luka Ti mene nisi razumio. Znam ja kako je to sve bilo. Kada komšije sa kojima si djetinstvo proveo pokažu na tvoju kuću Četnicima gdje je Musliman. Kada uzmeš kofer i spakuješ osnovne stvari i bježiš sa svog kućnog praga. Ali još jednom da kažem. Nemam ja ništa protiv Turaka, cijenim što su toliko novca uložili u BiH. Ja sam u svome izlaganju samo mislio na one istinske i dobre Srbe koje su npr. u Banja Luci malo bili i većinom su se razišli po bijelome svijetu u Švedsku Ameriku itd... kada su vidjeli kakvo se zlo sprema u Bl! poz
U republici Sumskoj Musliman nema nikakva prava niko neradi itd dok u federaciji srbi i hrvati imaju sva prava ko bosnjacii